Yeni komedi dizisi ‘Aile Şirketi’ başlıyor! Konusu ve oyuncuları...

Aile Şirketi dizisi yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
05 Ağustos 2020 - 10:40
Gündem

Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosu ile dikkat çeken yeni nesil komedi dizisi Aile Şirketi, Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

20-08/05/aile-sirketi.png

Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan'ın oyuncu kadrosunda yer alacağı 25 Yapım imzalı dizi, 6 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak ilk üç bölümünün ardından her Perşembe yepyeni iki bölümüyle beIN CONNECT izleyicilerinin ekranlarına gelecek.

Aile Şirketi dizisinin konusu nedir?

20-08/05/aile-sirketi.jpg

Senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini Koray Şahin’in yaptığı ve 20'şer dakikadan oluşacak olan bölümleri ile yerini alacak olan dizide: Hande (Özlem Öçalmaz), turizm sektöründe profesyonel bir iş kadınıdır. Babasından aldığı destek sayesinde Hai Turizm adında bir turizm acentesi açan Hande’ye koşulan tek bir şart vardır, o da kardeşi Harun (Emrah Kaman) ile çalışmak. Harun’a her biri birbirinden farklı özelliklere sahip çalışanların da eşlik etmesiyle, ‘Aile Şirketi’ dizisi daha ilk bölümden izleyicileri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin