Yasak Elma 75. bölümden 2. fragman da yayınlandı! Ender hapiste...

Sevilen dizi Yasak Elma'nın yeni bölümünden bir fragman daha yayınlandı.

Merve Mutlu
05 Ağustos 2020 - 13:37
Gündem

Fox ekranlarının sevilen entrika ve komedi dolu dizisi Yasak Elma'nın merakla beklenen yeni sezonundan yeni fragman yayınlandı. Koronavirüs salgını nedeniyle aniden sezon finali yapan dizinin 75. bölüm fragmanları büyük heyecan yarattı. 

20-08/05/yasak-elma.png

Oyuncu kadrosunda: Eda Ece (Yıldız) , Talat Bulut (Halit Argun) , Şevval Sam (Ender) , Nesrin Cavadzade (Şahika) , Barış Kılıç (Kaya), Gökhan Alkan (Kerim) gibi isimleri bir araya getiren sevilen dizi, yeni sezonunda da bomba gibi olaylarla dönmeye hazırlanıyor.

Yasak Elma 75. bölümden ikinci fragman yayınlandı!

20-08/05/ender.png

Kadınlara düşkünlüğü ile bilinen Halit Argun'un eski eşleri arasında dönen hikayede en son Ender Kaya ile evliliğini gerçeğe dönüştürmüş, Yıldız kendi ürettiği mamalar ve televizyon programı ile zengin olmuş, Şahika da ölümüne sebep olduğu adam sayesinde zengin olmuştu. Yeni sezon sürprizleri merakla beklenen dizinin ilk tanıtımında Şahika'nın hapse düştüğü ve hikayesi olan gizemli bir kadınla karşılaşma anı dikkat çekiyordu. Yayınlanan ikinci tanıtımla gizemli kadının Ender olduğu ortaya çıktı. Bu kez de 3. bir gizemli kadın dikkat çekmeye başladı. Yıldız olduğu düşünülen kadının kim olduğu ve neden hapishanede olduklarını ise yeni sezonda hep beraber öğreneceğiz..

Yasak Elma 75. bölüm 2. fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin