Gökçe Bahadır'dan koruyucu aile açıklaması!

Ömer dizisinin Gamze'si Gökçe Bahadır, basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu... Peki Bahadır'ın o açıklaması ne? Koruyucu aile mi olacak? Gökçe Bahadır kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Eşi kim? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
14 Mart 2023 - 12:51
Magazin

Son olarak Star'ın Ömer dizisindeki Gamze karakteriyle ekranlara gelen, Yaprak Dökümü'nün acılı 'Leyla'sı Gökçe Bahadır, Akmerkez'de görüntülendi. Basın mensuplarını kırmayarak sorularını cevaplayan 41 yaşındaki yetenekli oyuncu, çarpıcı açıklamalarda bulundu!

23-03/14/318313934_527225845987950_258750922063208344_n.jpg

"ROLÜN BENİ ZORLAMASINI İSTİYORUM!"

Ünlü oyuncu, Ömer dizisinde canlandırdığı Gamze karakteriyle ilgili sorulan sorulara şu ifadelerle cevap verdi: "Yer alacağım projelerde rolün beni zorlamasını istiyorum. Beni zorlayarak bir adım öteye götürsün, projenin bana bir şeyler katmasını önemli buluyorum. 'Daha farklı nasıl bir rolde oynayarak güzel bir deneyim kazanırım?' düşüncesindeyim hep”

23-03/14/16357040-728xauto.jpg

KORUYUCU AİLE Mİ OLACAK?

Depremden etkilenen çocuklara koruyucu aile olmak için birçok ünlünün seferber olduğu bu dönemde Bahadır: "Çok hassas bir konu, böyle ayaküstü konuşulmaması kadar önemli bir durum. Bir çocuğun hayatı konuşulan. Ben deprem bölgesine ihtiyaçlar konusunda odaklanmış durumdayım. Orada hâlâ birçok ihtiyaç söz konusu. Yardımların kesilmeden devam etmesi gerekiyor. Oradaki süreç kolay kolay bitmeyecek. Herkes gücünün yettiğince yardımlara devam etmeli. Kafamda güzel işler var bu anlamda." açıklamasında bulundu.

23-03/14/v1_dlkyahuqm19dkx816yg.jpg

"SU VE DÜDÜK ÇÖZÜM DEĞİL!"

Basın mensuplarının "Deprem sonrası ne gibi önlemler aldınız?" sorusuna ise “Tek gündemimiz bu malum ama çözüm su ve düdük değil. Böyle olmadığı düşüncesindeyim. Taşınmak istiyorsun, kiraların pahalılığıyla karşılaşıyorsun. Psikoloji desen herkes kötü durumda. Hepimizin keyfi kaçmış durumda. Umarım daha güzel şeyler konuşacağımız günler bizimle olur” şeklinde yanıt verdi.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin