İlk kez el ele! Finlandiya tatili yaramış...

Sabancı'ların yakışıklı oğlu Hakan Sabancı ve ünlü oyuncu Hande Erçel, ilk kez el ele görüntülendi! Hakan Sabancı kimdir? Hande Erçel kimdir? Hande Erçel ve Hakan Sabancı sevgili mi? Hakan Sabancı ve Hande Erçel evleniyor mu? Hande Erçel hamile mi?

Pınar Alçiçek
14 Mart 2023 - 13:39
Magazin

Geçtiğimiz haftalarda Paris tatili dönüşü yanyana görüntülenen Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti, bu sefer de Finlandiya tatili dönüşünde basın mensuplarına yakalandı...

ELLERİ BİR AN OLSUN AYRILMADI!

Yakın zamanda ekranlara gelecek İki Yabancı dizisinin başrolü Hande Erçel ve sosyetenin yakışıklı veliahtı Hakan Sabancı, 2. romantik tatilini de tamamladı... Paris'ten sonra Finlandiya'ya başbaşa geziye çıkan çiçeği burnunda çift, dönüşte el ele kameralara poz verdi. İşte çok konuşulan o anlar:

23-03/14/2023-03-14-4-1678791017.png

Hande Erçel kimdir? Hangi dizilerde yer aldı? Kaç yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin