Gonca Vuslateri'den hamilelik iddialarına yanıt!

Oyuncu Gonca Vuslateri'nin 2,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Vuslateri'den konuyla ilgili açıklama geldi. Peki Gonca Vuslateri hamile mi? Gonca Vuslateri'den hamileliğiyle ilgili ne açıklama geldi?

ozan
16 Ekim 2023 - 15:52
Magazin

Gonca Vuslateri, hamilelik haberlerine sosyal medyadan yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Abdullah Oğuz’un “Zaferin Rengi” filminde Vera rolüne hayat veren oyuncu, bebek haberini sette aldığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Hamileliğinin ardından evlilik sürecini hızlandırdıklarını söyleyen Vuslateri, konuyla ilgili şu yazılı açıklamayı yaptı:

"Harika bir gün olsun. Ankara’da hava cillop zira… Magazinde kendimi okudum az önce. Zaten Birsen Altuntaş dışında kimseye konuşmam. Prensibim oldu bu… Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin…. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten… Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor. ‘Anne olmak çok istemedim’ açıklamamı önüme getirmeyin. Hâlâ aynı fikirdeyim. Sadece gelene ‘git’ demiyorum. Bu da seçimim… Hazır demiyorken de; bu beni otomatik çocuk annesi yapar. Kendini kaybetmiş annelik ayinlerinde görünür müyüm bilmiyorum ama gayet cool akıyor hayatım…"

Gonca Vuslateri, merak edilen sevgilisiyle ilgili konuya da açıklık getirdi.

23-10/16/gonca1.jpg

Vuslateri sevgilisinin adını gizli tutarken şunları söyledi:

"Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda ‘bu adam’ dediğim… Hâlâ da o adam… Sanırım hep o… Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı… Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba adayı… Ne isterse o…. Evlilik tabii çocuk haberini aldığımda düşündüğüm bir şey… Bir kez evlendim. Gelinlik, takı, tabak çanak, pasta-börek sevmiyorum zira acayip rahatsız edici bir ses… Tüm düğünlerin ses sistemi korkunçtur. Düğün kanaatim budur. Aile hukuku her şeyin üstündedir. Olmalıdır. Çocuğun özlük hakları için… Fakat hava soğuk, ısınınca bir düğün yaparım."

23-10/16/gonca-vuslateri.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Vuslateri sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim hayatım çok mutlu ve sakin aslında ama insanlar Dilan Polat’a attığı like’ları iptal etmekten tabii zaman mı buluyor. Kardeşim her kafasına para bağlayana atlama huyumuz nedir ki… Neyse… Buraya kadar Gonca dilinde konuştum. Merakı giderdim. Dünyada savaş var. Doğru mu? Siz de her gün benim gibi koca koca çarşafların, çöp torbalarının içinde hayatını kaybetmiş bebek görseniz insanlığınız hangisine el verir. Ben vicdanımı sokakta bulmadım. Zihniyetime ve yüreğime yaptığım yatırım, kalitesinden şüphesizliğim böyle lakayıt bir sevinç harbine izin vermiyor. Süreç herkesin hayrına olsun. Hepinizi kucaklıyorum… İnsan kıymetlidir."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin