Gone Baby Gone dizi oluyor!

Beyaz perdeye de uyarlanan Gone Baby Gone romanı bu kez televizyon ekranlarına dizi olarak geliyor.

Volkan Küçükel
02 Şubat 2018 - 15:56
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, 2007 senesinde beyaz perdeye uyarlanan Dennis Lehane'nin çok satan romanı "Gone Baby Gone"ın (Kızımı Kurtarın) dizi uyarlaması için resmi deneme bölümü siparişini verdi.

GONE BABY GONE DA DİZİ OLUYOR!

20th Century Fox TV ve Miramax ortaklığında hazırlanacak Gone Baby Gone, 2007 yılında Casey Affleck, Michelle Monaghan ve Morgan Freeman'lı kadrosuyla beyaz perdeye uyarlanmış, o projede Ben Affleck ilk yönetmenlik deneyimini yaşamıştı.

18-02/02/gone-baby-gone-filmi-kare.jpg

"GONE BABY GONE" DİZİSİNİN KONUSU

Black Sails'in ortak yaratıcı Robert Levine (Touch, Human Target, Judging Amy) tarafından uyarlama senaryosu kaleme alınacak olan henüz ismi netleştirilmeyen dizi projesinin hikayesi kısaca şöyle:

Dizinin hikayesi; Patrick Kenzie ve Angela Gennaro isimlerinde zeki, sokakları iyi bilen ve mükemmel bir uyuma sahip özel dedektiflerin Boston'ın zorlu işçi sınıfı Dorchester bölgesindeki maceraları üzerine odaklanıyor.

İLGİLİ İÇERİK

2007 yapımı filmde bu iki karaktere Casey Affleck ve Michelle Monaghan ikilisi hayat vermişti.

Levine ile kitabın yazarı Dennis Lehane projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

18-02/02/gony-baby-gone-kitap.jpg

Gone Baby Gone'ın dizi uyarlaması projesi, Harvey ve Bob Weinstein tarafından kurulan ve 2010 senesinde Disney'e satılan Miramax'ın ilk pilot bölüm siparişi olma özelliğini taşıyor. Şu anda beIN Media Group bünyesindeki Miramax, geçtiğimiz aylarda Lauren Whitney'i televizyon birimi başkanlığına getirmişti.

Gone Baby Gone'ın dizi uyarlaması projesi için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

"Gone Baby Gone (2007)" film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin