A Series of Unfortunate Events 3. sezon sonunda final yapıyor!

Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin ekran macerası 3. sezon sonunda bitecek!

Volkan Küçükel
02 Şubat 2018 - 16:55
Gündem

İkinci sezonu için artık geri sayıma geçtiğimiz Netflix dizisi "A Series of Unfortunate Events"ın geleceği hakkında önemli açıklamalar var!

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ 2019'DA SONA ERİYOR!

Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) kitap serisine dayalı olarak geliştirilen yapımda Kont Olaf karakterine hayat veren sevilen aktör Neil Patrick Harris, TVGuide.com'a verdiği röportajda dizinin 2019 senesinde izleyicilerle buluşacak 3. sezonu sonunda final yapacağını belirtti.

Harris "Kitaplara karşı oldukça dürüst, gerçekçi ve sadık davrandık. Diziye kitaplarda olmayan birkaç karakter ekledik, kitaplara koyamayacağınız bazı müzikler ekledik" derken daha önceki planlarında bir değişiklik olmadan dizinin üç sezonluk serüven sonunda izleyicilerle vedalaşacığını ifade etti.

18-02/02/a-series-of-unfortunate-events-2-sezon-foto-2.jpg

Geçtiğimiz sene 2. ve 3. sezon onaylarını cebine koyan "A Series of Unfortunate Events"ın ilk sezonu yazar Daniel Handler'ın 13 kitaplık serisinin ilk dört kitabından ekranlara uyarlanmıştı. Yaklaşmakta olan 2. sezon ise beş ve dokuzuncu kitaplar arasındaki hikaye üzerinden şekillenecek: The Austere Academy, The Ersatz Elevator, The Vile Village, The Hostile Hospital ve The Carnivorous Carnival.

Bu gidişat doğrultusunda üç sezonluk serüvenin, kitap serisinin tümünü kapsamaya yeteceği bir süredir konuşuluyordu. Dolayısıyla Harris'in bu açıklamaları dizinin yakın takipçileri için pek sürpriz olmadı diyebiliriz.

Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire kardeşlerin (Malinda Weissman, Louis Hynes, Presley Smith) ailelerini gizemli bir yangında kaybetmeleriyle çalkantılı bir hal alan hayatlarını ve bir tiyatrocu olan uzak akrabaları kötü kalpli Kont Olaf'ın yanına yerleşmeleriyle gelişen olayları anlatan dizinin yürütücü yapımcılığını Daniel Handler ile birlikte Emmy ödüllü Barry Sonnenfeld'ın üstleniyor.

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

A Series of Unfortunate Events'ın 2. sezon bölümleri 30 Mart'ta Netflix platformundaki yerini alacak.

"Talihsiz Serüvenler Serisi" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin