Gönül Dağı 30.Bölüm 2.Fragmanı; Sezon Finalinde Ne Olacak?

Gönül Dağı 30.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni fragmana bakacak olursak dizide her şey istenildiği gibi gitmeyecek. Bazı kötü sürprizler göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
26 Mayıs 2021 - 22:32
Gündem

Gönül Dağı 30.Bölüm 2.Fragmanı da yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla beraber sezon finalinde göreceklerimiz için daha fazla detayı öğrenmiş olduk. Fragman gösteriyor ki sezon finalinde beklenmedik olaylar da yaşanacak. Aslında mutlu bir final bekleniyordu.

Dizide iki gündür düğün hazırlıkları devam ediyordu. Bu bölümde, yani sezon finalinde de sonunda düğün yapılacak. Zahide ve Sefer evelenecek ama hikaye sanıldığı kadar mutlu gitmeyecek.

Gönül Dağı 30.Bölüm 2.Fragmanı - Yeni Bölümde Neler Olacak?

Fragmana bakacak olursak ilk şok Dilek tarafından gelecek. Düğünde dans ettikleri sırada Dilek, Taner’e gitmesi gerektiğini söyleyecek. Söylediğine göre Dilek’i merkeze çağırıyorlar ve bu yüzden de karakterin İstanbul’a dönmesi gerekiyor.

Taner’e bunu dans ettikleri sırada açıklayan Dilek, ağlayarak söylediği için gerçekten İstanbul’a döneceğini de anlıyoruz. İkinci ve asıl sorun ise düğün sonunda yaşanacak. Sefer’in akrabasından kalma evinde yangın çıkacak.

Bir panikle yanan eve koşsalar da görünen o ki artık ev için yapılacak çok fazla bir şey kalmamış. Bir yandan çocukların velayeti için ev gösterilmişti bir yandan da ikili bundan sonra bu evde yaşayacaktı. Nasıl bir karara imza atılacak göreceğiz.

Şimdilik evden yana pek umut yok diyebiliriz. Diğer taraftan yine Gönül Dağı 30.Bölüm 2.Fragmanı içerisinde Dilek’in ayrılmasına da yer verilmiş durumda. Taner ile vedalaşan isim, evi de taşıyarak İstanbul’a dönecek gibi gözüküyor.

Belki yeni sezonda bir ayrılık kararı gelebilir. Belki de yeni sezonda Taner’in de İstanbul yolunda karşımıza çıkması söz konusu olabilir. Bu konuda daha şimdiden yorum yapmak oldukça zor. Sezon finalinden sonra, ayrılacak ya da yeni gelecek olan oyuncular için daha fazla bilgi sahibi olacağız. Önce bir yeni bölümün yayınlanmasını bekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin