Kırmızı Oda 39.Bölüm Fragmanı; Sadi ve Miço Düşman mı Olacak?

Kırmızı Oda 39.Bölüm fragmanı yayına alındı. Yeni fragmanda Sadi ile Miço arasında yeni gelişmeler olacağını net olarak anlıyoruz. Peki neler olacak?

Oğulcan Özsezgi
26 Mayıs 2021 - 23:25
Gündem

Kırmızı Oda 39.Bölüm fragmanı da geldi. Yeni fragmanda artık Sadi ile Miço arasında bir buluşma olacak mı olmayacak mı görmeyi umut ediyorduk. Fakat baştan onu belirteyim ki fragmanda hala ikili arasında tam olarak ne yaşandı göremedik.

Sadece bu konuda bazı ipuçlarına ulaşma şansı elde ettik. Sadi ile doktor hanım arasındaki diyalog ve Miço’nun sahnesi bazı ipuçlarını ortaya çıkarmış durumda. Ama bu ipuçları çok iyi bir sonuca varılmayacağını işaret ediyor.

Kırmızı Oda 39.Bölüm Fragmanı ve Yaşanacak Olaylar

Yeni bölüm fragmanına geçmeden önce şunu hatırlayalım ki eski bölümde Miço, son sahnede Sadi’yi mekanında ziyaret etmişti. Tabii ki biz buradaki buluşmayı göremedik. Buluşma bir sonraki bölüme yani 39.bölüme kalmıştı.

Buluşma neticesinde ne olduğu fragmanda gösterilmiyor ama şu var ki Sadi’nin doktor hanıma Miço’nun kendisini bıraktığını bir kez daha söylediğini görüyoruz. Ayrıca Hikmet denen ve Sadi’ye karşı Miço’yu tutmuş olan isimde, bir sahnede Miço’nun kafasına silah dayamış olarak gözüküyor.

Hikmet, Miço’ya yaptığının değer bir şey olup olmadığını soruyor. Miço ise burada değmedi diyerek Sadi arasında bir olumsuzluk yaşandığının sinyallerini veriyor.

Miço ile Sadi arasındaki olayı merakla bekliyoruz elbet ama yeni bölümde Şehrazat için de çok önemli bir adım atılacak gibi duruyor. Şehrazat yaşadığı kötü olayı sonunda doktor hanıma anlatacak gibi duruyor. Şehrazat karakterinin de hikayesinin detaylarına inmiş olacağız. Kırmızı Oda 39.Bölüm fragmanı ile şu an gördüklerimiz bunlar.

Yine nefes kesici bir bölüm daha gelecek orası kesin. Dizinin sezon finalinin ne zaman olduğu ve sonunda neler olacağı ise tam bir bilinmez nokta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin