Gönül Dağı dizisinin kadrosuna Eser Eyüboğlu da katıldı!

TRT'nin yeni dizisi Gönül Dağı'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 10:13
Gündem

Önümüzdeki sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Son olarak Cennet’in Gözyaşları ve Güneşin Kızları gibi dizilerde yer alan Berk Atan'ın başrolde olacağı dizinin kadrosuna yeni isimler katılıyor.

20-08/19/trt.png

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan'ın üstlendiği, yönetmenliğini de Yahya Samancı'nın ele aldığı dizi, Anadolu insanının saflığı ve sıcaklığını anlatılacak; aynı zamanda taşra ve şehir hayatı da dizinin konusu olacak.

Gönül Dağı dizisinin kadrosuna Eser Eyüboğlu da katıldı!

20-08/19/eyub.jpg

Başrolde yer alan Berk Atan'ın yanı sıra Gülsim İlhan Ali, Erdal Cindoruk, Şebnem Dilligil, Ali Düşenkalkar, Mert Turak, Feyza Işık, Temmuz Yıldız gibi isimler yer alacak. Son gelen bilgilere göre başarılı oyuncu Eser Eyüboğlu da Gönül Dağı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin