Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 10:28
Gündem

Önümüzdeki sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Kadrosunda sevilen isimleri bir araya getiren dizi şimdiden heyecan yaratıyor.

20-08/19/trt-1597822529.png

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan'ın, yönetmenliğini de Yahya Samancı'nın üstlendiği dizide; Anadolu insanının saflığı ve sıcaklığını anlatılacak; aynı zamanda taşra ve şehir hayatını konu alacak.

Berk Atan Gönül Dağı dizisinin başrolünde!

20-08/19/berk-atan.jpg

Gülsim İlhan Ali, Erdal Cindoruk, Şebnem Dilligil, Ali Düşenkalkar, Mert Turak, Feyza Işık, Eser Eyüboğlu ve Temmuz Yıldız gibi isimleri bir araya getiren dizisinin başrolünde Altındağlı, Her Şey Yolunda, Güneşin Kızları ve Dayan Yüreğim dizilerinde rol alan Berk Atan yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin