Gönül Dağı’nda Dilek Ayrılacak mı? Gülsim Ali Bırakıyor mu?

Gönül Dağı’nda Dilek ayrılacak mı merak konusu oldu. Sosyal medyada da gündem olan iddia için yeni gelişmeler var. Dilek karakteri diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı’nda Dilek ayrılacak mı sorusu adeta dizinin önüne geçmeye başladı. Çok iyi ilerleyen ve reyting listelerinde zirveyi kaptırmayan dizide, başrol karakteri olan Dilek ayrılacak iddiaları gündemde.

Peki başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı dizisinden gerçekten ayrılacak mı? Hala sorunun net bir cevabı yok ama gelin şu iddialar üzerinden bir değerlendirme yapalım ve konu hakkında son gelişmeleri paylaşalım.

Gönül Dağı’nda Dilek Ayrılıyor mu?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin başrol oyuncusu yakın zamanda diziden ayrılacak. Dizinin ilk günlerine geri dönecek olursak Dilek karakteri, ana karakterlerden birisi ve olayların merkezinde olan isimdi.

Bir yandan uçağını geliştirmek isteyen Taner, bir yandan da çocukluk aşkı Dilek’i unutmamış ve hayallerini gerçekleştirirse belki Dilek’e kavuşma umudu taşımaktaydı.

Dizi hızla ilerledi ve Dilek çocukluğunun geçtiği kasabaya geri döndü. Taner ile karşılaştı, eski aşk yerini yeni bir aşka bıraktı falan derken ikili sonunda mutlu olmayı başardı.

Fakat dizinin ilk bölümlerinde merkezde olan Dilek karakteri bir yana, dizinin hikayesi genişledi ve karakter hala başrol olsa da eskisi kadar çok öne çıkmaz oldu.

22-05/18/gonul-daginda-dilek-ayrilacak-mi.jpg

Bir yandan hikayenin genişlemesi bir yandan da başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan’ın İstanbul’a dönmek istediği iddiası derken, Gönül Dağı Dilek karakteri diziden ayrılacak sözleri gündeme gelmeye başladı.

Hala Gönül Dağı’nda Dilek ayrılacak mı net bir açıklama yok. Haliyle neden konusunda da net bir açıklama yok. Ama iddialar doğruysa ünlü oyuncunun 65.bölümde diziye veda etmesi bekleniyor.

Dizinin 64.bölümünün yayınlanacağını ve sezon finalinin yaklaştığını da düşünecek olursak, kesin cevapları yakın zamanda alacağımızı söyleyebiliriz. Konu hakkında yeni bir gelişme olursa yine paylaşım yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin