Netflix Who Killed Sara 3. ve final sezonu hakkında bilinmesi gerekenler!

Sara'ya gerçekte ne oldu? Netflix'in Meksika yapımı suç-gizem dizisi "Who Killed Sara? (Quién Mató a Sara?)" 3. ve final sezonuyla karşınızda! Detaylar...

Sara'ya gerçekte ne oldu? Öğrenmeye hazır mısınız!

SORULAR CEVABINI BULUYOR! WHO KILLED SARA 3. SEZON BAŞLADI!

Netflix'in Meksika yapımı suç-gizem dizisi "Who Killed Sara? (Quién Mató a Sara?)" 3. ve final sezonuyla karşınızda!

İlk sezonu 24 Mart 2021, ikinci sezonu 19 Mayıs 2021'de yayınlanan yapımın final sezonu bölümleri 18 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

İlk sezonu 10, ikinci sezonu 8 bölümden oluşan dizinin 3. sezonu toplam 7 bölümden oluşuyor.

WHO KILLED SARA FİNAL SEZONU DETAYLARI

Peki, Who Killed Sara?'nın final sezonunda bizi neler bekliyor? Hikâye nereye varacak?

Dizinin final sezonunda düşmanlar müttefik hâline gelirken Álex yıllardır zihnini kurcalayan Sara'ya ne olduğu sorusunun cevabını buluyor.

Sara'yı öldürenin, paraşütün iplerini kesen Marifer olduğunu düşünmeye başlamışken ikinci sezonun sonunda her şey değişir. Hiç beklenmedik gizemli bir sahnede Nicandro, suçu işleyenin Marifer olmadığını, bunda hepsinin payı olduğunu açıklar. Kim? Neden?

Dizi boyunca sorulan bu sorular bu üçüncü ve son sezonda nihayet cevabını buluyor. Bu sezon en şaşırtıcı ve en bomba etkisi yaratan sezon diyebiliriz! Daha da önemlisi... Sara'ya gerçekte ne oldu?

22-05/18/who-killed-sara-izle.jpeg

En İyi Primetime Dizi ve En İyi Dizi Aktörü (Manolo Cardona) dâhil dört dalda Imagen Ödülleri'ne aday gösterilen yapımın final sezonunun, süreleri 38 ila 48 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Boş Mezar" (38 dk.)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Medusa Kompleksi" (38 dk.)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Ölü ya da Diri" (38 dk.)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Medusa Merkezi'ne Hoş Geldiniz" (41 dk.)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Kobay Fareler" (40 dk.)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Sara'ya Ne Oldu?" (40 dk.)
- 3. Sezon 7. Bölüm: "Ne Yaptın, Sara?" (48 dk.)

Sezonun açılış bölümünde, Álex, Nicandro ile Dr. Alanís arasındaki bağlantıyı araştırırken önemli bir şüpheliyi ortaya çıkarıyor ve Rodolfo babasını adalete teslim etmek için Álex'ten yardım istiyor.

José Ignacio Valenzuela'nın yaratıcısı olduğu Who Killed Sara?'nın oyuncu kadrosu Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda, Alejandro Nones, Eugenio Siller, Claudia Ramírez, Juan Carlos Remolina, Ximena Lamadrid, Luis Roberto Guzmán, Fátima Molina, Litzy, Matías Novoa, Daniel Giménez Cacho, Leo Deluglio, Polo Morín, Andrés Baida, Ela Velden, Héctor Jiménez, Ana Lucía Domínguez, Iñaki Godoy, Marco Zapata, Jean Reno, Rebecca Jones'tan oluşuyor.

22-05/18/who-killed-sara-s3.jpeg

Perro Azul yapımcılığında hazırlanan dizinin final sezonunun heyecan verici fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

"Who Killed Sara?" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin