Good Girls 2. sezon 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Başları beladan kurtulmayan üç yakın arkadaşın çılgın serüvenlerini ekranlara getiren Good Girls'ün yeni bölümünde neler olacak? Good Girls 2. sezon 10. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

İlk sezon bölümleri Netflix dijital platformundan da izlenebilen NBC'nin "Good Girls" dizisi geride bıraktığımız hafta sezonun dokuzuncu bölümü "One Last Time" ile ekranlara geldi.

GOOD GIRLS 2. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Stan, Ruby'nin suç işlerinde rolü olmasının neticeleri ile karşı karşıya gelir. Dean, isteklerini sert biçimde Beth'e belirtir. Greg ise Annie'nin ikili oynayan yeni erkek arkadaşı ile çatışma yaşamaya başlar.

19-05/04/good-girls-2x10-foto1.jpg

GOOD GIRLS 2. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ YÜKSELİŞTE!

Carla Banks Waddles'ın senaryosunu kaleme alıp, Tara Nicole Weyr'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2.34 milyon izleyici rakamlarını elde eden yapım son beş haftanın en iyi reyting oranını yakalarken izlenme sayısında da geçen haftaya göre yükseliş gösterdi.

Good Girls, mevcut sezon izlenme oranları düşüşte olsa da haftalık izlenmeler ve dijital platformlardan gelen izlenme rakamlarının tatmin edici olması, bunun yanında dijital yayın platformu devi Netflix ile olan anlaşma gibi unsurların etkisiyle geçtiğimiz haftalarda resmi 3. sezon onayını almıştı.

GOOD GIRLS 2. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Good Girls; Jeannine Renshaw'ın senaryosunu kaleme alıp, Lee Friedlander'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölümü "This Land is Your Land" ile 05 Mayıs 2019 Pazar akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/04/good-girls-2x10-foto2.jpg

GOOD GIRLS 2. SEZON 10. BÖLÜM KONUSU

Beth (Christina Hendricks) bundan sonra suçtan uzak yeni bir yaşam sürmeye kararlı iken umutsuz durumdaki Ruby (Retta) ve Annie (Mae Whitman), Rio (Manny Montana) ile yeni bir iş anlaşması yapmak için onun arkasından iş çevirirler.

GOOD GIRLS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-05/04/good-girls-2x10-foto5.jpg

19-05/04/good-girls-2x10-foto4-1556965451.jpg

19-05/04/good-girls-2x10-foto3.jpg

"Good Girls" 2. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin