Good Girls 4. sezon olacak mı? Serüven devam edecek mi?

NBC, Good Girls'ün geleceği için kararını verdi! Talihsiz kahramanların serüveni devam edecek mi sorusu cevabını buldu ve diziye resmi 4. sezon onayı çıktı! Detaylar...

Koronavirüs salgını nedeniyle üçüncü sezonunu planlanandan erken bitirmek durumunda kalan "Good Girls"ün geleceği belli olurken yeni bir sezonun gelip gelmeyeceği netleşti!

GOOD GIRLS HAYRANLARINA MÜJDE!

11 bölümlük üçüncü sezonunu 03 Mayıs'ta sonlandıran dizi resmi 4. sezon onayını aldı ve hikayesini kaldığı yerden sürdürecek!

Onay gelişmesi, oyuncu kadrosunun önemli isimlerinin online olarak katıldıkları bir video ile duyuruldu.

GOOD GIRLS YENİ SEZON DETAYLARI

Dizinin yeni sezonunun kaç bölümden oluşacağı ya da yeni sezonnun çekimlerine ne zaman başlanacağı gibi detaylar şimdilik belli değil. Koronavirüs salgınının gidişatına göre önümüzdeki haftalarda ya da aylarda konuyla ilgili bilgiler netleşecek.

Good Girls'ün üçüncü sezonu 16 bölüm olarak planlansa da salgın nedeniyle bölümlerin tümü çekilememiş ve sezon 11. bölüm ile sonlanmak durumunda kalmıştı.

20-05/18/good-girls-4-sezon-onayi.jpeg

GOOD GIRLS'ÜN DİKKAT ÇEKEN DİJİTAL PERFORMANSI!

Yapımın üçüncü sezonu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.42 reyting oranı ve 1.84 milyon izleyici ortalaması elde ederken; ikinci sezon ile kıyaslandığında sırasıyla %20 ve %18'lik bir düşüş ortaya çıktı.

Kendi zaman dilimindeki televizyon yayınının reytingleri hiçbir zaman üst düzey performans gösteremese de hatta her sezon rakamlar düşüş trendine girmiş olsa da dijital ortamdaki grafiğinin çok iyi seviyede seyretmesi diziyi kanal için değerli kılmaya devam ediyor.

Dijital yayınlarda elde ettiği izleyici sayısının bu sezon da yükselmeye devam etmesi yapımı, NBC'nin dijital platformlarda en çok izlenen ikinci dizisi konumuna taşıdı.

20-05/18/good-girls-foto.jpg

"GOOD GIRLS" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Amerika'nın dört büyük ulusal kanalının dizileri içinde Netflix ile ortak lisanslama modeli için anlaşma yapılan ilk dizi olma özelliğini taşıyan; yazar-yürütücü yapımcılığını Jenna Bans'in üstlenip, başrollerinde Christina Hendricks (Beth), Retta (Ruby) ve Mae Whitman'ın (Annie) yer aldığı Good Girls'ün hikayesi; banliyöde sıradan bir yaşam süren üç annenin, mali sorunlardan kurtulmak ve bağımsızlıklarını kazanmak için birlikte yerel bir markete soygun düzenlemesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Reno Wilson (Stanley), Manny Montana (Rio), Lidya Jewett (Sara), Isaiah Stannard (Ben) ve Matthew Lillard (Dean) kadrodaki diğer oyuncular.

Universal TV yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Bans, Michael Weaver, Jeannine Renshaw, Mark Wilding ve Bill Krebs'ten oluşuyor.

"Good Girls" (NBC) 4. sezon onay videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin