Hande Erçel'li Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu!

Ekranların sevilen isimleri Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda buluşuyor.

Merve Mutlu
18 Mayıs 2020 - 14:34
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel (Eda) ile Kerem Bürsin'in (Serkan) yer alacağı ve çekimlerine bayramdan sonra başlanması planlanan Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. 

20-05/18/sen-cal.jpg

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında yayınlanması planlanan Sen Çal Kapımı dizisi Ayşe Üner Kutlu tarafından yazılırken çekimleri de Ender Mıhlar tarafından yönetilecek. Bir holding veliahtı olan Serkan Bolat'ın, çiçek satan üniversite öğrencisi Eda ile olaylı bir tanışması ve birbirlerine tutkuyla aşık olmalarını konu alıyor. 

Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda iki yeni isim!

20-05/18/sen-cal-kapimi.jpg

Evrim Doğan, Neslihan Yeldan, Çağrı Çıtanak, Anıl İlter, Bige Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan gibi sevilen isimlerin yer alacağı dizinin kadrosuna iki yeni isim katıldı. İlk isim Seyit karakteri ile Alican Aytekin olurken diğer bir isim ise Serkan'ın rakibi olan Kaan karakteri ile İsmail Ege Şaşmaz oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin