Hande Erçel yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nden ayrıldı!

Sevilen oyuncu yeni dizisi için tercih yapmak zorunda kaldı.

Merve Mutlu
18 Mayıs 2020 - 15:02
Gündem

En son Azize dizisinde rol alan ve projenin tutmaması nedeniyle erken final yapmasının ardından da oyunculuğunu geliştirmek içi setlere ara vereceği duyrulan Hande Erçel şimdilerde Fox ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Sen Çal Kapımı dizisinin hazırlıklarına girişti.

20-05/18/hande-ercel.jpg

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü Kerem Bürsin ile paylaşacak olan Erçel, birbirlerine aşık olan ve tutkuyla birbirlerine çekilen iki kişinin hikayesini izleyici ile paylaşmaya hazırlanırken, aynı zamanda bir de blutv dizisinden aldığı teklifi kabul etmiş ve kadrosunda Ali Atay'ın da olacağı Yarım Kalan Aşklar Dairesi adlı dizide başrol oynamaya hazırlanmıştı. 

Aynı anda hem MF Yapım hem de blutv ile anlaşan Erçel'in çekim tarihlerinin çakışması nedeniyle bir tercih yapmak zorunda kaldı. Böylece Erçel yalnızca Sen Çal Kapımı dizisinde rol alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin