Good Omens dizisinin melek ve iblisi belli oldu!

Good Omens dizisinin melek ve iblisi belli oldu! Amazon Studios'un yüksek beklentili yeni dizi projelerinden "Good Omens"ın başrolleri belirleniyor!

Volkan Küçükel
15 Ağustos 2017 - 12:44
Gündem

Amazon Studios'un yüksek beklentili yeni dizi projelerinden "Good Omens"ın başrolleri belirleniyor!

Son dönemde Masters of Sex'te izlediğimiz Michael Sheen ve Doctor Who ile özdeşleşmiş aktörlerden David Tennant ikilisi Neil Gaiman (American Gods) ve Terry Pratchett'ın (Colour of Magic) Good Omens (Kıyamet Gösterisi) isimli romanından uyarlanacak dizinin başrollerine getirildi.

"GOOD OMENS" KONUSU

Neil Gaiman'ın uyarlamanın senaristliğini üstlendiği fantastik komedi türündeki dizi bizleri, 2018 senesine kıyametin kopmasının artık çok yakın olduğu, nihai yargının insanlığa inecek şekilde belirlendiği, iyilik ve kötülük ordularının toplandığı bir döneme götürüyor.

Her şey ilahi gücün planı doğrultusunda ilerler gibi görünse de biraz telaşlı bir melek ve hızlı yaşamayı seven rahatına düşkün bir iblis yaklaşmakta olan savaş için pek sabırsızlanmamakta, diğer bir deyişle kıyametin kopması taraftarı değillerdir.

Bunun için iş başına koyulurlar. Yalnız bir sorun vardır: Kıyameti engellemek için Deccal'i bulmak zorundalardır. 11 yıl önce, çocuğu yanlış aileye verdikleri için bu biraz sıkıntılı olacaktır!

SHEEN VE TENNANT'IN ROLLERİ

Michael Sheen dizide Tanrı için çalışan bir melek olan Aziraphale; David Tennant ise karanlık adına çaışan bir iblis Crowley karakterlerine hayat verecek.

17-08/15/good-omens-dizisi-1502789951.jpg

Son dönemde Showtime'ın dönem dizisi Masters of Sex'te Dr. William Masters karakteriyle izlediğimiz 48 yaşındaki Michael Sheen'in beyaz perde için son projesi ise ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacağı, ayrıca yazar ve oyuncu olarak kadrosunda bulunacağı Green River Killer olacak.

Doctor Who ile kendisine ciddi bir hayran kitlesi yaratan David Tennant ise yakın süreçte Broadchurch dizisinde Alec Hardy rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Dizinin yapımcı kadrosunda Neil Gaiman, Caroline Skinner (Doctor Who), Chris Sussman (Fleabag), Rob Wilkins (Choosing to Die), Rod Brown (Going Postal) yer alıyor.

GOOD OMENS 1. SEZON 6 BÖLÜMDEN OLUŞACAK!

Gaiman'ın showrunner'lığını üstlendiği dizinin ilk sezonu birer saat süreli 6 bölümden oluşacak.

17-08/15/good-omens-yeni-dizi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin