Star 2. sezona Michael Michele de katıldı!

Star'ın 2. sezonuna Michael Michele de katıldı! ER dizisinin eski oyuncularından Michael Michele, Fox'un popüler müzik draması Star'ın 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
15 Ağustos 2017 - 20:28
Gündem

ER dizisinin eski oyuncularından Michael Michele, Fox'un popüler müzik draması "Star"ın 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

MICHAEL MICHELE DE OYUNCU KADROSUNDA!

Yeni sezonun ana oyuncu kadrosunda yer alacak aktris Ayanna karakteriyle hikayeye girecek. Modern çağın siyahi Alexis Carrington'ı olarak nitelendirilen Ayanna, kızların plak şirketinin yeni başkanı. Kendisi için önemli olan şey para ve işin getirdiği kar.

Müzik sektörünün değiştiğini bilen Ayanna, etiketi ve şirketi için ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmeyen birisidir.

Lee Daniels ve Tom Donaghy ikilisince yaratılan; üç genç ve yetenekli şarkıcının (Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O'Grady) zorlu müzik sektöründe başarıya giden yolda verdiği mücadeleleri merkezine alan Star dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Queen Latifah, Benjamin Bratt, Amiyah Scott, Quincy Brown ve Miss Lawrence gibi isimler rol alıyor.

17-08/15/michael-michele.jpg

1999-2002 seneleri arasında rol aldığı ER dizisindeki Cleo Finch karakteriyle tanınan 51 yaşındaki Michael Michele yakın dönemde ise MacGyver (Diane), Blue Bloods (Lois Potter), The Following (Sheila), Gossip Girl (Jane) ve House M.D. (Dr. Samira Terzi) gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı.

STAR VE EMPIRE CROSSOVER'I YOLDA!

Brian Grazer, Ilene Chaiken, Francie Calfo ve Sanaa Hamri'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği Star, yeni sezonunda Fox kanalının yüksek izlenme oranlarına sahip diğer müzikal dizisi Empire ile ortak bir bölümde karşımıza çıkacak.

STAR 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizi, 25 Eylül Çarşamba akşamı Fox ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

17-08/15/star-fox.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin