Good Trouble 2. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı!

The Fosters'ın uzantı dizisi Good Trouble'ın yeni bölümünde neler olacak? Good Trouble 2. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

The Fosters'ın uzantı dizisi olan "Good Trouble" geçtiğimiz hafta "Unfiltered" isimli sezonun dördüncü bölümüyle ekranlara geldi.

GOOD TROUBLE 2. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Callie ve Mariana'nın genç yetişkin yaşamlarının bir sonraki aşamasına Los Angeles'ta başlamaları ekseninde gelişen olayları izleyiciye aktaran Good Trouble'ın son bölümünde; Davia'nın annesi şehre gelir ve eski meseleleri karıştırır. Callie ve Malika ise insanlara yardım etmeye çalışırken bazı hatalar yapar. Bu arada Mariana, uygulamanın beta sürümündeki sorunlar hakkında ne yapması gerektiğini çözmeye çalışırken, şikayet komitesindeki diğer kadınlarla yüzleşmek zorunda kalır.

19-07/14/good-trouble-2x05-foto3.jpg

GOOD TROUBLE 2. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Laura Nisbet'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.29 milyon izleyici rakamlarını elde ederken bu sezonun en düşük izleyici sayısı ortaya çıktı.

GOOD TROUBLE 2. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Good Trouble, Adam Starks'ın senaryosunu kaleme alıp, Erica Dunton'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Happy Heckling" ile 16 Temmuz 2019 Salı akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/14/good-trouble-2x05-foto2-1563130357.jpg

GOOD TROUBLE 2. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Mariana'nın (Cierra Ramirez), Evan (T.J. Linnard) ile geçirdiği akşam beklenmedik bir yöne gider...

Mariana'nın Evan ile olan yakın ilişkisi Spekulate ofislerinde dedikoduların yayılmasına yol açar. Bu arada Alice (Sherry Cola), bir komedi kulübünde idollerinden biri ile karşılaşır.

GOOD TROUBLE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/14/good-trouble-2x05-foto4.jpg

19-07/14/good-trouble-2x05-foto1.jpg

19-07/14/good-trouble-2x05-foto5.jpg

"Good Trouble" (Freeform) 2. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin