Good Trouble 2. sezon 8. bölüm ne zaman? Yaz finali bölümü konusu ve fragmanı!

The Fosters dizisinin spin-off'u Good Trouble'da Callie ve Mariana'nın serüveni sürüyor. Yaz finali bölümünde neler olacak? Good Trouble 2. sezon 8. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2019 - 19:37
Kültür Sanat

The Fosters'ın uzantı dizisi olan "Good Trouble" geçtiğimiz hafta "In The Middle" isimli sezonun yedinci bölümüyle ekranlara geldi.

GOOD TROUBLE 2. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Callie ve Mariana'nın genç yetişkin yaşamlarının bir sonraki aşamasına Los Angeles'ta başlamaları ekseninde gelişen olayları izleyiciye aktaran Good Trouble'ın son bölümünde; Malika yeni bir iş ve Siyahların Yaşamları Değerlidir hareketine daha fazla dahil olma konusunda iki arada bir derede kalır. Mariana'nın uygulaması, kendisi ve ekibinde stres yaratan hızlandırılmış bir lansman çizelgesine kavuşur. Callie ise Legal Aid ofislerinde bir güç savaşının ortasında kendisini bulur.

GOOD TROUBLE 2. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ! SEZONUN EN DÜŞÜK REYTİNGLERİ!

Dizi; Nicole Paulhus'un senaryosunu kaleme alıp, Jay Chandrasekhar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.23 milyon izleyici rakamlarını elde ederken sezonun en düşük reytinglerini ortaya koydu.

19-08/06/good-trouble-2x08-foto4.jpg

GOOD TROUBLE 2. SEZON 8. BÖLÜM (YAZ FİNALİ) NE ZAMAN?

Good Trouble, yaz finali niteliği taşıyan sezonun sekizinci bölümü "Disruptions" ile 06 Ağustos 2019 Salı akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

GOOD TROUBLE 2. SEZON 8. BÖLÜM (YAZ FİNALİ) KONUSU

Sırrı ortaya çıktığında kimse Callie'nin tarafında değildir.

Hayatındaki birçok çatışmadan sonra, Callie (Maia Mitchell) bir değişiklik yapmaya karar verir.

Gael (Tommy Martinez), yeni sanat projesini hayata geçiren gruptan Elijah (Denim Richards) hakkında beklenmedik bir şey öğrenir.

Bu arada Mariana (Cierra Ramirez), eski kadın mühendisle ilgili ne olduğu konusunda gerçek bir hikaye edinir.

GOOD TROUBLE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-08/06/good-trouble-2x08-foto3.jpg

19-08/06/good-trouble-2x08-foto1.jpg

19-08/06/good-trouble-2x08-foto2-1565124169.jpg

"Good Trouble" (Freeform) 2. sezon 8. bölüm (Yaz finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin