Good Witch 4. sezon onayını aldı!

Good Witch 4. sezon onayını aldı! Amerikan/Kanada ortak yapımı dizi, Hallmark Channel'dan yapılan basın açıklamasıyla yeni sezon onayını resmen aldı.

ITV Studios ve Hallmark Channel ortak yapımcılığında hazırlanan fantastik komedi-drama "Good Witch" takipçilerine müjdeli haber geldi!

"GOOD WITCH" 4. SEZON ONAYINI RESMEN ALDI!

Aynı isimli televizyon film serisine dayalı olarak dizileştirilen Amerikan/Kanada ortak yapımı dizi, Hallmark Channel'dan yapılan basın açıklamasıyla 4. sezon onayını resmen aldı.

"GOOD WITCH"TEN İSTİKRARLI EKRAN GRAFİĞİ

Hallmark'ın halihazırda Chesapeake Shores ve When Calls the Heart'ın ardından en yüksek reyting oranlarına sahip üçüncü dizisi konumundaki Good Witch, içinde bulunduğumuz Temmuz ayının başlarında sonlandırdığı 3. sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.24 reyting oranı ve 2.15 milyon izleyici ortalamaları ile noktalamıştı.

Dizi, ikinci sezonunda ise 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.25 reyting oranı ve 2.19 milyon izleyici ortalamalarını elde etmişti. Eldeki verilere bakıldığında Good Witch'in istikrarlı bir ekran grafiği çizdiğini söylemek mümkün.

Crown Media Family Networks Genel Müdür Yardımcısı Michelle Vicary konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Hayranlar Middleton'ın büyülü dünyasına ve Cassie, Sam ve Grace'in etkileyici maceralarıyla büyülenmeye devam ediyor. Sadık izleyicilerimiz bu karakterleri bağrına bastı. Onlara dördüncü sezonda sihir, aşk ve macera dolu yeni öyküler sunacak olmaktan dolayı heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Catherine Bell (Army Wives, JAG), Bailee Madison (Just Go with It, Trophy Wife) ve James Denton (Desperate Housewives, Devious Maids) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda ise Dean Batali, Orly Adelson, Jonathan Eskenas, Frank Siracusa, Craig Pryce ve Catherine Bell yer alıyor.

GOOD WITCH 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Whizbang Films Production ve ITV Studios America yapımcılığındaki dizi, 2018'in bahar aylarında yeni bölümleriyle ekranlara geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin