Good Witch 6. sezon olacak mı? Hallmark kararını verdi!

Hallmark Channel'ın iki popüler dizisinden biri olan Good Witch'in geleceği belli oldu. Kanal, diziye 6. sezon onayını verdi. Yeni sezon detayları...

Hallmark Channel'ın doğaüstü temalı komedi-draması "Good Witch" en az bir sezon daha ekranlarda olacak!

GOOD WITCH SENEYE DE EKRANLARDA OLACAK!

Cassandra "Cassie" Nightingale karakteriyle Catherine Bell'i başrolde izlediğimiz Amerika/Kanada ortak yapımı dizi resmi 6. sezon onayını aldı.

YENİ SEZONDA AYRILIK VAR!

Yeni sezon aynı zamanda bir ayrılığa sahne olacak. Dizinin başlangıcından bu yana Cassie'nin genç kızı Grace Russell karakterini canlandıran Bailee Madison 6. sezonda olmayacak. Karakterin bu yıl liseden mezun olması ilerleyen bölümler için hikayede gözükmemesi adına bir kapı açacak.

19-07/04/bailee-madison.png

Hallmark Channel'ın bağlı olduğu Crown Media Family Networks Programlama & Tanıtım Başkan Yardımcısı Michelle Vicary konuyla ilgili verdiği demeçte "Bir kez daha, kabloludaki bir numaralı dizi olarak Good Witch'in 6. sezon onayını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bailee Madison her zaman Hallmark ailesinin sevilen bir üyesi olacak" ifadelerini kullandı.

Hallmark'ın 11. yılını kutlayan aynı isimdeki başarılı film serisine dayanarak hazırlanan Good Witch, amiral gemisi konumundaki When The Calls the Heart ile birlikte Hallmark Channel'daki en popüler iki diziden biri olarak yayın hayatını sürdürüyor.

19-07/04/good-witch-dizisi-1562188690.jpg

Kızını küçük bir kasabada yetiştiren, sihirli güçlere sahip hoş bir dul kadın Cassie'nin, büyük şehirden gelen doktoru hem baştan hem de çileden çıkarmasıyla gelişen olayları izleyiciye aktaran Good Witch'in oyuncu kadrosunda James Denton, Rhys Matthew Bond, Sarah Power, Catherine Disher, Kylee Evans, Anthony Lemke, Peter MacNeill ve Dan Jeannotte gibi isimler de rol alıyor.

Whizbang Films ve ITV Studios America ortak yapımılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrrosu ise Darin Goldberg, Orly Adelson, Jonathan Eskenas, Catherine Bell, Frank Siracusa ve Craig Pryce'dan oluşuyor.

GOOD WITCH 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Good Witch'in beşinci sezonu 18 Ağustos 2019'da tamamlanacak. 6. sezon bölümleri ise 2020 senesi içinde ekranlarda olacak.

"Good Witch" (Hallmark Channel) 5. sezon yeni karakterler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin