"Görünen Adam"a ilgi büyük

Ünlü yönetmen Onur Ünlü'nün internet dizisi Görünen Adam, 9 milyonun üzerinde izlendi.

Berfu Özlen
08 Haziran 2017 - 17:59
Gündem

Farklı tarzı ile dikkat çeken yönetmen Onur Ünlü'nün yönettiği ve YouTube üzerinden yayınlanan ilk Türk internet dizisi Görünen Adam, büyük ilgi gördü.

9 milyon kez izlendi! 

15 Mayıs'tan bu yana YouTube üzerinden yayınlanan dizi, son dönemde yoğun bir tıklanma oranı yakaladı. Televizyon reklamlarında "Deniz Adam" olarak karşımıza çıkan karakteri, Görünen Adam'a uyarlayan Onur Ünlü, başrolü de Erkan Kolçak Köstendil'e emanet etti.

10 bölümlük dizi, 175 binin üzerinde beğeni ve 20 binin üzerinde paylaşım alarak sektöründeki diğer projelerden çok daha fazla etkileşime sahip olmuş oldu. Ayrıca kanalın totalde 163 bin abonesi var ve totalde 9 milyon izlenmeye sahip. 

Denizbank virali

Leyla ile Mecnun, Beş Kardeş, Ben de Özledim ve İtirazım Var gibi yapımlarla tanınan Onur Ünlü farklı bir dizi projesi ile yeniden ilklere imza attı. Denizbank'ın reklam karakteri olan Deniz Adam'ın hikayesinin anlatıldığı Görünen Adam, bir nevi viral reklam görevi görüyor. 

Erkan Kolçak Köstendil'in yanı sıra Osman Sonant, Selim Bayraktar ve Ece Dizdar'ın rol aldığı dizinin senaryosu ise, Onur Ünlü'nün yanı sıra, bir çok yapımda beraber çalıştığı Burak Aksak'a ait. Kadrosu ile absürt komedi sevenleri mutlu eden dizi, herkese hitap ediyor.

Sadece aynada görünüyor!

Bilimkurgu ve mizah unsurlarını bir potada başarılı bir şekilde eriten dizi, sadece aynada görülen bir adamın İstanbul'daki maceralarını konu alıyor. Bölüm başı 20 dakika süren diziyi YouTube kanalından ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin