Claws 1. sezona Suleka Mathew de katıldı!

TNT'nin önümüzdeki hafta sonunda ekranlara merhaba diyeceği yeni dizisi "Claws"ın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
08 Haziran 2017 - 16:54
Gündem

TNT'nin önümüzdeki hafta sonunda ekranlara merhaba diyeceği yeni dizisi "Claws"ın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmya devam ediyor.

Suleka Mathew (Red Widow), Güney Florida'da bulunan bir manikür - pedikür salonunda çalışan farklı karakterlere sahip beş kadının başından geçenlere odaklanan hikayeye sahip dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

MATHEW'İN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Tekrar eden bir rolle kadroya katılan Mathew dizide sert, seksi ve mesleğinde dört bir tarafı yolsuzluklarla çevrili polis memuru Arlene Branch karakterine hayat verecek.

17-06/08/suleka-mathew.jpg

Arlene, Quiet Ann (Judy Reyes) ile çok tehlikeli bir ilişkinin içine girecek. Süreç içinde hem kişisel hem mesleki olarak hiç ummadığı engellerle karşılaşacak.

KARİYERİ

ABC'nin mini dizisi Red Widow'ta Dina Tomlin ve Hawthorne'da Bobbie Jackson karakteriyle izlediğimiz Hindistan doğumlu Mathew ayrıca How to Get Away with Murder (Ms. Benton), Castle (Dedektif Neely) ve Flashpoint (Dr. Bell) gibi çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı.

17-06/08/claws.jpg

Heroes dizisinde canlandırdığı The Haitian karakteriyle hatırlayacağımız Jimmy Jean-Louis, Desna ile duygusal bir yakınlaşma içine girecek Dr. Gregory Ruval karakteriyle geçtiğimiz günlerde dizinin oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim olmuştu.

Niecy Nash, Carrie Preston, Harold Perrineau, Jenn Lyon, Judy Reyes, Jack Kesy, Karrueche Tran, Kevin Rankin ve Jason Antoon gibi isimleri oyuncu kadrosunda barındıran ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak dizi; 11 Haziran Pazar akşamı TNT ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Claws" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin