Gotham 5. sezonun gizemli kötüsü Eduardo Dorrance'ı Shane West canlandıracak!

Gotham'ın final sezonu olan beşinci sezonunun oyuncu kadrosuna katılan Shane West, gizemli kötü Eduardo Dorrance karakterine hayat verecek.

Gotham, son sezonunda Batman'in en büyük düşmanlarından birini getiriyor!

Fox'un popüler dizilerinden "Gotham"ın 5. ve final sezonu yaklaşırken yeni sezon hikayesinde göreceğimiz yeni karakterler belli olmaya devam ediyor.

SHANE WEST "GOTHAM" 5. SEZON KADROSUNA KATILDI!

Yakın geçmişte Nikita ve Salem dizilerinde izlediğimiz Shane West'in, Jim Gordon'un (Ben McKenzie) ordudan eski arkadaşı olan Eduardo Dorrance karakterini canlandırmak üzere final sezonuna tekrar eden bir rolle katıldığı duyuruldu.

18-09/12/shane-west-salem.jpg

Savaşın ardından Jim ile olan iletişimi kesilen Dorrance yıllar sonra Gotham'a geri döner ve Gordon'un suçun kol gezdiği No Man's Land'de düzeni yeniden sağlamasına yardım etmek amacıyla elit askerlerden oluşan bir ekibe liderlik etmeye başlar.

Bir süre sonra Gordun'un gözleri açılır ve Dorrance'ın Gotham'daki gerçek maksadının çok daha karanlık ve kötü olduğunun farkına varır.

18-09/12/gotham-4-sezon-finali.jpg

ÇİZGİ ROMAN EVRENİNDE HANGİ KARAKTER?

Eduardo Dorrance'ın Batman çizgi roman evreninin tanınmış kötülerinden biri olan, ayrıca bir başka büyük kötü Bane'ın babası olarak bilinen Sir Edmund Dorrance (King Snake) ile ilişkili olması bekleniyor. Eduardo'nun Bane olabilme ihtimali de akla yatkın görünüyor. Sezonun sekizinci bölümünün isminin "I Am Bane" olduğunu da belirtelim.

West bu gelişmeyle birlikte rol aldığı Nikita ve ER gibi dizilerin yapımcı şirketi Warner Bros. TV ile bir başka dizide daha buluşmuş oluyor.

Son olarak WGN America'nın üç sezon ekranlarda kalan cadı temalı korku dizisi Salem'de John Alden karakteriyle karşımıza çıkan 40 yaşındaki West, The League of Extraordinary Gentlemen ve A Walk to Remember gibi filmlerle de tanınıyor.

18-09/12/gotham-final-sezonu-posteri.jpg

GOTHAM 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Batman'in şehri Gotham'ın Batman'den öncesini hikaye edinen dizinin final sezonu bölümleri 2019 senesinin başlarında izleyiciyle buluşacak. Sezomun açılış bölümünün ismi "Year Zero" olarak duyuruldu.

"Gotham" 5. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin