Grace and Frankie 7. ve final sezonu onayını aldı! Final sezonu detayları!

Netflix'in komedi dizisi Grace and Frankie son bir kez daha yeni sezon onayı aldı! Grace and Frankie 7. sezon detayları...

Netflix'in popüler yapımları arasında yer alan komedi dizisi "Grace and Frankie" henüz altıncı sezonu başlamadan 7. sezon onayını cebine koydu!

GRACE AND FRANKIE 7. SEZONUYLA FİNAL YAPACAK!

Beş sezonu deviren, altıncı sezonu için 2020'nin Ocak ayını bekleyen dizinin 7. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı belirtildi.

19-09/20/grace-and-frankie-dizisi.jpg

Final sezonu için 16 bölümlük onay alan Grace and Frankie böylelikle toplamda 94 bölüme ulaşarak Netflix'in orijinal dizileri içinde en çok bölümlü dizisi konumuna gelecek.

Skydance Television yapımcılığındaki dizinin final sezonu için Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston, Martin Sheen, June Diane Raphael, Brooklyn Decker, Baron Vaughn ve Ethan Embry gibi isimlerin tümü geri dönmüş olacaklar.

Dizinin ortak yaratıcı ve showrunner'ları Marta Kauffman ve Howard J. Morris gelişme hakkında yaptıkları açıklamada "Yaşlanmanın güzelliği ve kıymeti gibi zorluklarını da anlatan dizimizin Netflix'in en eski dizisi olması heyecan verici ve karakterine uygun" derlerken; başrolleri paylaşan Jane Fonda ve Lily Tomlin ise şu açıklamalarda bulundular:

"Grace and Frankie'nin yedinci ve final sezonyla geri dönecek olmasından dolayı hem memnun hem de kalbi kırık bir haldeyiz. Dizimizin kendi jenerasyonumuza dair sorunları ele alıp bunların üstesinden gelmesinden dolayı müteşekkiriz. Bu iki yaşlı kızı, Grace ve Frankie'yi en az hayranlar kadar özleyeceğiz, ancak biz buralarda olacağız."

19-09/20/grace-frankie-foto.jpg

Kocaları birbirlerine aşık olup kendilerini terk edince aralarında bir yakınlık oluşan mülayim Grace ve eksantrik Frankie ikilisinin serüvenlerini izleyiciye sunan Grace and Frankie'nin final sezonunda dümenin başında showrunner'lar Marta Kauffman ve Howard J. Morris yer almaya devam ederlerken, yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Paula Weinstein, Robbie Tollin, Jane Fonda, Lily Tomlin, John Hoffman, Skydance'tan David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross eşlik ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin