Kari Lizer'dan ABC'ye komedi dizisi geliyor!

The New Adventures of Old Christine yaratıcısı Kari Lizer, ABC kanalına yeni bir komedi dizisi hazırlıyor.

Amerikan ulusal kanallarından ABC, The New Adventures of Old Christine yaratıcısı Kari Lizer ve Sony Pictures TV'nin arkasında olduğu çoklu kamera yöntemiyle çekilecek bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

ABC YENİ DİZİ HAZIRLIĞINDA!

Dizi, birkaç ay önce Sony Pictures TV ile yaptığı çok yıllık anlaşma kapsamında Lizer'in ilk proje satışı oluyor.

19-09/19/abc-logo.jpg

DİZİNİN KONUSU

Kari's Logo Here çatısı altında yazar ve yürütücü yapımcılığını Lizer'ın üstlendiği ve henüz ismi netleşmeyen dizinin hikayesi; çocukları binlerce mil ötede en iyi hayatlarını yaşarken, nasıl yalnız kaldığının şaşkınlığı içindeki bir anneye odaklanıyor.

Çocuklarının belirli bir yaştan sonra evi terk etmelerinin ardından cevaplanmayan mesajlar ve Facebook akışısından engellenmesinden bıkmış haldeki anne, yerinin ailesinin yanı olduğuna karar verir. Önce kendisini çocuklarının hayatına yerleştirir, ardından hayatlarının vazgeçilmez bir parçası haline gelir.

19-09/19/kari-lizer-1568926455.png

Lizer, CBS kanalında beş sezon ekranlara gelen New Adventures of Old Christine dışında yine CBS'de yayınlanan Faith Ford'lu komedi dizisi Maggie Winters'ın yaratıcı/yürütücü yapımcılığını üstlendi.

Projenin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin