Netflix'in süper kahramanlı aile dizisi Raising Dion'un fragmanı yayında! Raising Dion konusu

Netflix'in süper kahraman ve aile temalı bilim-kurgu/fantastik türdeki yeni dizisi Raising Dion için ilk fragman yayınlandı. Raising Dion konusu, oyuncu kadrosu, başlangıç tarihi ve fotoğrafları...

Yeni keşfettiği olağanüstü güçlerini kontrol etmekte zorlanan küçük bir çocuk. Oğlunu güvende tutmak için tüm zorluklarla mücadele eden fedakar bir anne. Sırlar, komplolar, gizemli olaylar... Bu tehlikelerin hepsi birden bu ailenin başına üşüştü...

RAISING DION DİZİSİ İÇİN İLK FRAGMAN YAYINLANDI!

"O özel bir çocuk"
"Dion'a bir şeyler oluyor"
"Nasıl kontrol altına alacağımızı bulmalıyız"

Netflix'in bilim-kurgu/fantastik türdeki yeni dizisi "Raising Dion"ın yayınlanan resmi fragmanında duyduğumuz bazı sözler böyle...

RAISING DION 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kökenlerini ve eşinin ölümünü araştıran bekar bir annenin, süper güçlere sahip olan oğlunun suistimal edilmesini önlemek için bu güçleri gizlemek zorunda olmasını konu edinen Raising Dion'ın 9 bölümlük ilk sezonu 04 Ekim Cuma 2019 tarihinde Netflix abonelerine sunulacak.

19-09/19/raising-dion-poster.png

RAISING DION KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Raising Dion'ın hikayesine daha detaylı bir şekilde bakmak gerekirse; dizinin konusu kocası Mark'ın (Michael B. Jordan) ölümünün ardından oğlu Dion'u (Ja'Siah Young) tek başına büyütmek zorunda kalan Nicole'a (Alisha Wainwright) odaklanıyor.

Dion'un gizemli ve süper kahraman benzeri yeteneklerinin ortaya çıkmasıyla birlikte işler biraz karışmaya başlar. Nicole bundan sonra Mark'ın en iyi arkadaşı Pat'in (Jason Ritter) yardımıyla oğlunun sahip olduğu yetenekleri sır olarak saklamak zorunda iken bir yandan da yeteneklerinin kökenini araştırırken oğlunu suistimal etmek isteyen düşmanlardan korumalıdır.

19-09/19/raising-dion-foto1.jpg

Dennis Liu'nun aynı isimdeki çizgi romanından uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlerin dışında Jazmyn Simon (Kat Neese) ve Sammi Haney (Esperanza Jimenez) rol alıyorlar.

Super Spring Productions yapımcılığındaki Raising Dion'un yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Carol Barbee, Jordan, Liu, Kenny Goodman, Kim Roth, Michael Green, Seith Mann ve Charles D. King'den oluşuyor.

RAISING DION DİĞER KARELER

19-09/19/raising-dion-foto2.jpg

19-09/19/raising-dion-foto3.jpg

19-09/19/raising-dion-foto4.jpg

19-09/19/raising-dion-foto5.jpg

19-09/19/raising-dion-dizisi-1568905466.jpg

19-09/19/raising-dion-foto6.jpg

"Raising Dion" (Netflix) Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin