Grey's Anatomy 14. sezon onayını aldı

Ulusal kanallardan ABC ekranlarında senelerdir bizimle birlikte olan Grey's Anatomy için 14. sezon onayı verildi.

Shondaland'de güneş parlıyor!

BİR SEZON DAHA!

Ulusal kanallardan ABC ekranlarında senelerdir bizimle birlikte olan Grey's Anatomy için 14. sezon onayı verildi.

GÜÇLÜ İZLENME ORANLARI

Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu dizi, izlenme oranlarında istikrarlı grafiğini korumayı sürdürüyor.

ABC'nin 18-49 yetişkin yaş kategorisinde en çok izlenen dizisi olma özelliğini devam ettiren dizi, ulusal kanal dizileri içinde ise üçüncü sırada yer alıyor.

17-02/13/greys-anatomy-abc.jpg

Geçtiğimiz sezonu 18-49 yetişkin yaş aralığında 2.22 reyting oranı ve 8.04 milyon izleyici ortalamasıyla tamamlayan dizi, devam etmekte olan 13. sezonunu ise 2.23 reyting oranı ve 8.233 izleyici ortalamasıyla sürdürüyor.

SON 2.5 YILIN EN İYİSİ!

Bu arada dizinin sezon ortasından dönüşü olan 26 Ocak'ta ekranlara gelen bölümü, dizinin son 2.5 yılda en iyi reyting rakamlarını yakalayan bölümü oldu.

Ekranların uzun soluklu dizisinin oyuncu kadrosunda Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens, Jr., Kevin McKidd, Jessica Capshaw, Sarah Drew, Jesse Williams, Jason George, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Jerrica Hinton, Kelly McCreary, Giacomo Gianniotti ve Martin Henderson gibi isimler yer alıyor.

Grey's Anatomy, sezonun 13. bölümü "It Only Gets Much Worse" ile 16 Şubat'ta kaldığı yerden devam edecek.

'Grey's Anatomy' 13. sezon 13. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin