Victorious'un yıldızı Elizabeth Gillies Dynasty kadrosunda!

Efsane dizi Dynasty'nin hikayesinin bu sefer farklı bir oyuncu kadrosuyla baştan anlatılacağı projenin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
13 Şubat 2017 - 16:00
Gündem

Orijinali 1981-1989 yılları arasında ABC kanalında yayınlanan ve Türk televizyonlarında Hanedan ismiyle izleyicilerle buluşan efsane dizi "Dynasty"nin hikayesinin bu sefer farklı bir oyuncu kadrosuyla baştan anlatılacağı projenin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Variety'nin haberine göre Elizabeth Gillies oyuncu kadrosunun yeni yüzü oldu.

'FALLON'UN MODERN VERSİYONU!

Aktris, dizinin orijinalinde önce Pamela Sue Martin, ardından Emma Samms'in hayat verdiği Fallon Carrington karakterinin modern versiyonuna hayat verecek. Fallon Carrington, pilot bölümün merkezdeki karakterlerinden birisi olacak.

'DYNASTY' KONUSU

Amerika'nın en zengin iki ailesinden Carrington ve Colby aileleri arasında süre gelen kavga ve düşmanlık üzerine kurulu hikayeye sahip Dynasty'in ilerleyişi Blake Carrington'ın kızı Fallon Carrington ve yakında Fallon'un üvey annesi olacak İspanyolca konuşan Latin Amerikalı Cristal Jennings'in perspektiflerinden gerçekleşecek.

17-02/13/elizabeth-gillies.jpg

Daha önceden duyurulduğu üzere UnReal ve The Vampire Diaries gibi dizilerde izlediğimiz Nathalie Kelley, Cristal Jennings karakterine hayat verecek.

GILLIES'İN DİZİ KARİYERİ

Son dönemde FX'in Sex&Drugs&Rock&Roll dizisinde Denis Leary'nin kızı rolünde izlediğimiz 24 yaşındaki genç oyuncu Elizabeth Gillies özellikle Dan Schneider tarafından Nickelodeon için yaratılan sitcom Victorious ile tanınıyor.

17-02/13/nathalie-kelley.jpg

Gossip Girl yaratıcıları Josh Schwartz, Stephanie Savage ve Sallie Patrick'in elinden çıkacak Dynasty'de yazar ekibi aynı zamanda orijinal dizinin yaratıcıları Esther ve Richard Shapiro ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

Fake Empire ve CBS Television Studios yapımcılığında The CW kanalı için hazırlanan pilot bölümün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

'Dynasty (1981) tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin