Grey's Anatomy 15. sezonda dizinin ilk eşcinsel erkek doktoruyla tanışacağız!

ABC'nin uzun soluklu hastane dizisi Grey's Anatomy'nin 15. sezon oyuncu kadrosuna Alex Landi de katıldı. Grey's Anatomy 15. sezon hakkında bilgiler...

2005 senesinde başladığı ekran serüveni boyunca bir nesli büyüten "Grey's Anatomy"nin 15. sezon hazırlıkları sürüyor.

GREY'S ANATOMY TARİHİNDE BİR İLK!

ABC kanalının şimdiye kadar en uzun süre ekranlarda kalan dizisi unvanına sahip Grey's Anatomy'nin yeni sezonunda Grey Sloan Memorial Hastanesi'ne yeni bir cerrah katılıyor. Ve bu katılım dizi tarihi için bir ilk olma özelliğini taşıyor!

Alex Landi, yeni sezon hikayesine dizinin ilk eşcinsel erkek cerrahı Dr. Nico Kim karakteriyle dahil oluyor.

18-09/07/alex-landi.jpeg

Dr. Nico Kim'i yeni sezonun kaç bölümünde göreceğimiz ya da karakterin detayları konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

Oyunculuk kariyerinde basamakları yeni yeni tırmanmaya başlayan Alex Landi yakın geçmişte CBS'in Bull dizisinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

Grey's Anatomy, geçmiş sezonlarında Callie Torres (Sara Ramirez), Arizona Robbins (Jessica Capshaw), Erica Hahn (Brooke Smith), Carina DeLuca (Stefanie Spampinato) ve Eliza Minnick (Marika Dominczyk) gibi birçok lezbiyen karakter ve Dr. Casey Parker (Alex Blue Davis) gibi transgender karakterlerle bizleri tanıştırmıştı.

GREY'S ANATOMY 15. SEZON OYUNCU KADROSU HABERLERİ

Grey's Anatomy'nin 15 sezonunda Dr. Teddy Altman karakterine hayat veren Kim Raver ana oyuncu kadrosunda yer alırken; Jeff Perry, Meredith'in babası Thatcher Grey olarak tekrar eden bir rolle hikayeye geri dönecek. Son olarak Nashville'de izlediğimiz Chris Carmack'ı ise ortopedi cerrahı Ortho God karakteriyle yeni bir yüz olarak göreceğiz.

18-09/07/greys-anatomy-yeni-sezon.jpg

GREY'S ANATOMY 15. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ellen Pompeo'nun başrolünde yer aldığı, Krista Vernoff'un yürütücü yapımcı/showrunner'lığını üstlendiği Shonda Rhimes dizisi Grey's Anatomy'nin 15. sezonu 27 Eylül Perşembe akşamı iki saatlik özel yayınıyla ABC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek. 

İki bölümden oluşacak bu özel yayının ilk bölümü "With a Wonder and a Wild Desire", ikinci bölümü ise "Broken Together" isimleriyle duyuruldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin