Insecure 4. sezon onayını aldı!

HBO'nun Issa Rae'li komedisi Insecure için 4. sezon onayı geldi. Insecure 4. sezon detayları...

Issa Rae ve Larry Wilmore ikilisince kısmen Rae'nin geniş bir kitle tarafından övgü kazanan web serisi Awkward Black Girl'den ekranlara uyarlanan "Insecure" dizisinin takipçileri için güzel bir haber geldi.

INSECURE 4. SEZON DETAYLARI

Şu sıralar devam etmekte olan üçüncü sezonunu yarılayan dizi resmi 4. sezon onayını aldı. Yeni sezonun bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi konusunda bir bilgi verilmedi. Üç sezonu da sekiz bölümden oluşan dizinin ilk sezonu sonbahar döneminde, sonraki sezonları yaz döneminde izleyiciyle buluşmuştu.

18-09/07/insecure-twitter.jpg

Kendi gerçek hayat sorun ve kusurlarıyla uğraşırken farklı dünyalar arasında dolanmaya çalışıp rahatsız edici günlük deneyimlerin eşlik ettiği sonsuz bir dizi olayla başa çıkmaya çalışan iki siyahi kadının dostluğuna odaklanan hikayeye sahip Insecure'ün oyuncu kadrosunda Issa Rae dışında Yvonne Orji, Natasha Rothwell, Amanda Seales, Y'lan Noel ve Lisa Joyce gibi isimler rol alıyor.

Rae ile birlikte Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky, Jonathan Berry, Jim Kleverweis ve Dayna Lynne North projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

18-09/07/insecure-dizisi.jpeg

Issa Rae, kazananları 17 Eylül'ü 18 Eylül'e bağlayan gece Los Angeles'taki Microsoft Theatre'da duyurulacak olan 2018 Emmy Ödülleri'nde komedi kategorisinde en iyi kadın oyuncu adaylarından birisi.

Insecure üçüncü sezonun beşinci bölümü "High-Like" ile 09 Eylül Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin