Ballers dizisine 5. sezon onayı çıktı!

HBO'nun Ballers dizisi için yeni sezon onayı kararı çıktı. Ballers 5. sezon detayları...

HBO'nun piyasada pek benzeri bulunmayan dizisi "Ballers" için 5. sezon onayı çıktı!

BALLERS 5. SEZON DETAYLARI

Şu sıralar dördüncü sezonunu hemen hemen yarılayan Ballers'ın yeni sezon bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil. İlk dört sezonun yaz döneminde başladığını göz önüne alırsak yeni sezon bölümleri için 2019 yazını adres gösterebiliriz.

BALLERS REYTİNGLERİ

12 Ağustos'ta "Rough Ride" isimli bölümle dördüncü sezonunu açan Ballers yeni sezonunda bugüne kadar yayınlanan bölümler göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting ve 958,000 izleyici ortalamalarını elde etti. Üçüncü sezon ile karşılaştırıldığında her bir kategoride neredeyse yarı yarıya düşüş yaşandığı gözlemlense de HBO verdiği kararla diziye olan güvenini koruduğunu gösterdi.

18-09/06/ballers-5-sezon-onayi.jpg

BALLERS KONUSU VE KADROSU

Stephen Levinson'ın (Boardwalk Empire) yaratıcısı olduğu Ballers, emekliye ayrılmış ve faal olarak spor hayatları devam eden Amerikan futbolu oyuncularının gerçek yaşam problemlerine ve fırtınalı yaşam tarzlarına bakış atıyor. Dwayne "The Rock" Johnson'ın hayat verdiği eski süper yıldız pırıl pırıl güneşli Miami'de günümüz oyuncularının mali yönetici ve danışmanlığını üstlenen bir pozisyonda karşımıza çıkıyor.

Dizinin düzenli oyuncu kadrosunda John David Washington, Rob Corddry, Omar Benson Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, London Brown ve Brittany S. Hall gibi isimler de yer alıyor.

Levinson ile birlikte Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Peter Berg, Rob Weiss, Denis Biggs, Karyn McCarthy ve Julian Farino dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Dördüncü sezonu devam eden komedi-drama Ballers, sezonun beşinci bölümü "Doink" ile 09 Eylül Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin