Press dizisi bu akşam başlıyor! Press konusu ve fragmanı

Birbirinden farklı bakıç açısı ve çalışma tarzına sahip iki rakip gazetenin gözünden gazetecilik sektörünün bilinmeyenlerini keşfedeceğimiz BBC One dizisi Press ekran macerasına başlıyor. Press dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı...

İngiliz gazetecilik dünyasını hikayesinin merkezine alan BBC One'ın yeni dizisi "Press" 06 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Doctor Foster yazarı Mike Barlett'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşurken tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda Tom Vaughan (Victoria, Doctor Foster, The Royals, Endeavour) oturuyor.

18-09/06/ben-chaplin-press.jpg

"PRESS" DİZİSİNİN KONUSU

Haftalık olarak ekrana gelecek Press'in hikayesi; biri sansasyonel ve magazin haberlerine ağırlık veren popüler basını temsil eden tabloid türdeki The Post, diğeri ise nitelikli siyasi haberciliği temsil eden sol eğilimli bir broadsheet gazete The Herald olmak üzere rekabet halindeki iki kurgusal gazete ve çalışanlarına, her iki kurumun aynı hikayeyi farklı açı ve perspektiflerden bildirme sürecine odaklanıyor.

Herald çalışanları can alıcı ciddi haberleri dürüstlükle hazırlanan hikayeler ile okuyucuya ulaştırırken, The Post gazetecileri ise haber atlatmak için çoğunlukla ahlaki ve etik kuralları önemsememektedir.

18-09/06/charlotte-riley-press.jpg

İngiliz gazete endüstrisinin hızlı ve zorlu ortamına izleyiciyi götüren Press'te kargaşa ve telaşın eksik olmadığı bu dünyada 24 saat süren küresel haber döngüsünün bitmek bilmeyen baskısıyla mücadele eden çalışanların iş, oyun, hırs ve dürüstlüğü dengede tutmaya çalışmalarına tanıklık edeceğiz.

PRESS OYUNCU KADROSU

Press'in oyuncu kadrosunda iki ana karaktere hayat verecek Charlotte Riley (King Charles III, Jonathan Strange & Mr Norrell) ve Ben Chaplin (Apple Tree Yard, The Thin Red Line) dışında Priyanga Burford (London Spy, King Charles III), Paapa Essiedu (A Midsummer Night's Dream), Shane Zaza (Happy Valley, The Da Vinci Code), Ellie Kendrick (Game Of Thrones, The Diary Of Anne Frank), Al Weaver (Grantchester, The Hollow Crown), Brendan Cowell (Game Of Thrones), David Suchet (Poirot, Decline And Fall) gibi isimler yer alıyor.

18-09/06/press-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

Lookout Point yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Faith Penhale, Bethan Jones, Mona Qureshi, Mike Bartlett ve Rebecca Eaton gibi isimler bulunuyor.

"Press" dizisi fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin