Designated Survivor dizisi Netflix'ten 3. sezon onayını kaparak iptalden geri döndü!

ABC kanalının iki sezonun ardından iptal ettiği Kiefer Sutherland'li Designated Survivor dizisine Netflix'ten 3. sezon onayı çıktı. Designated Survivor 3. sezon detayları...

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Maggie Q gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran politik gerilim türündeki "Designated Survivor" dizisi iki sezonun ardından iptal edilse de yapımcıların uğraşları sonuç verdi ve dizi resmen geri dönüyor!

NETFLIX İPTAL EDİLEN BİR DİZİYE DAHA SAHİP ÇIKTI! DESIGNATED SURVIVOR 3. SEZON GELİYOR!

İlk iki sezonu ABC'de yayınlanan diziye online yayın platformu Netflix tarafından resmi 3. sezon onayı çıktı.

Entertainment One ve Netflix arasındaki uzun süren görüşmelerin ardından çıkan bu karar doğrultusunda yeni sezon 10 bölümden oluşacak. Dizinin ilk sezonu 21, ikinci sezonu ise 22 bölümden oluşuyor.

18-09/06/designated-survivor-netflix-onay.jpg

DESIGNATED SURVIVOR 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Üçüncü sezonun çekimlerine içinde bulunduğumuz senenin sonlarına doğru başlanması beklenirken, yeni sezon bölümlerinin 2019'da izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Sutherland, Kal Penn, Adan Canto ve Italia Ricci gibi oyuncuların geri dönmesinin beklendiği Designated Survivor'da üçüncü sezonla birlikte showrunner görevine Keith Eisner (The Good Wife) yerine Neal Baer (Law & Order: SVU, Under the Dome, ER) getirildi. Baer, ekran macerasına başlamasından bu yana dizinin beşinci showrunner'ı olma unvanını aldı.

18-09/06/designated-survivor-yeni-showrunner-1536192325.jpg

eOne Başkanı ve dizinin yürütücü yapımcılarından biri olan Mark Gordon onay gelişmesi hakkında duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

"Dizinin Netflix aracılığıyla devam etmesi projenin içindeki tüm taraflar için kazan-kazan durumu yaratıyor. Başkan Kirkman ve etrafındakilerin hikayesi tamamen anlatılmamıştı. Yeni iş ortağımızla birlikte dünya çapında birçok izleyiciye ulaşacak dizinin devamını getirmeyi iple çekiyoruz."

Mevcut ABD Başkanı'nın ulusa sesleniş konuşması esnasında düzenlenen bir saldırının ardından kongrenin önde gelen isimlerinin çoğunun hayatını kaybetmesinin ardından bu kriz döneminde alt düzeyde bir görevli olan kabine sekreteri Tom Kirkman'ın (Kiefer Sutherland) Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak göreve getirilmesi ve gitgide kötüleşen kriz ortamında ulusu yönetmek zorunda olması ekseninde gelişen olayları ekrana yansıtan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Baer ve Sutherland ile birlikte yaratıcı isim David Guggenheim, Mark Gordon, Suzan Bymel, Simon Kinberg, Aditya Sood ve Peter Noah'tan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin