Patricia Arquette'in başrolde olduğu Hulu'nun suç antolojisi türündeki The Act dizisini tanıyalım!

Hulu yeni dizi projesi "The Act"ı duyurdu. The Act dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Oscar, Emmy ve Altın Küre gibi önemli organizasyonlardan elde ettiği ödüllerle başarısı tescillenmiş ünlü aktris Patricia Arquette, online yayın platformu Hulu'nun yeni dizisi "The Act"ın ilk sezonunun başrol oyuncusu oldu.

HULU'NUN YENİ DİZİSİ "THE ACT" HAKKINDA İLK BİLGİLER

Universal Cable Productions yapımcılığında ve antoloji formatında hazırlanan dizinin senaryosunu Nick Antosca (Channel Zero) ve ödüllü gazeteci yazar Michelle Dean ikilisi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Laure de Clermont-Tonnerre (Mustang) oturacak.

Ürkütücü, kurgudan daha çok gerçekçi suç hikayelerini anlatan bir dizi olarak nitelendirilen The Act'ın ilk sezonunun hikayesi Michelle Dean'in 2016 Buzzfeed makalesi "Dee Dee Wanted Her Daughter To Be Sick, Gypsy Wanted Her Mom To Be Murdered"dan uyarlanacak.

18-09/06/the-act-dizisi-foto.jpg

THE ACT DİZİSİNİN HİKAYESİ

Hikaye; aşırı koruyucu annesi Dee Dee (Arquette) ile arasındaki zarar verici düzeydeki ilişkiden kurtulmak isteyen Gypsy Blanchard'a odaklanıyor.

Gypsy'nin özgürlük arayışı nihayetinde bir cinayete sebep olup pandoranın kutusunun açılmasına, geri dönüşü olmayan bir şekilde kötülüklere yol açar.

Arquette'in hayat verdiği Dee Dee Blanchard karakteri çevredeki herkese göre tekerlekli sandalyeye bağlı kızı Gypsy Rose için mükemmel bir annedir. Kızını ağır hastalıklar, evsizlik ve Katrina kasırgası gibi çok sayıda sarsıcı ve sendeleyici güçlüklere karşı korumayı başarmıştır.

Springfield, Missouri'deki yeni mahallesindeki insanlara göre kendisi hayranlık uyandıran bir figürdür. Ancak kapalı kapılar ardında işler farklıdır!

18-09/06/patrica-arquette-1536189027.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Universal Cable Productions yapımcılığındaki The Act'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Antosca ve Dean ile birlikte Greg Shephard ile Britton Rizzio yer almakta.

Boyhood ile Oscar, Medium ile Emmy ödülü kazanan Arquette'yi yakın zamanda Showtime'ın hapishaneden kaçış temalı Escape at Dannemora dizisinde izleyeceğiz. CSI: Cyber ve Boardwalk Empire (Sally Wheet) oyuncuyu yakın geçmişte izlediğimiz diziler.

Geçtiğimiz seneden bu yana senaryo geliştirme çalışmaları süren The Act dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturma aşamasına geçilmiş durumda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin