Grey's Anatomy'nin bitmeye niyeti yok! 16. ve 17. sezon onayları da geldi!

ABC kanalının uzun soluklu hastane dizisi Grey's Anatomy iki sezonluk onay daha alarak kırılması güç bir rekora imza attı. Grey's Anatomy 16. ve 17. sezon detayları...

Meredith Grey en az iki sene daha hayat kurtarmaya devam edecek...

Uzun soluklu dizi tabirini kullanınca akla gelen ilk yapımlardan biri olan "Grey's Anatomy" bitmek bilmiyor! ABC'nin medikal draması 16. ve 17. sezon onaylarını birlikte alarak televizyon tarihine damga vurmaya devam edecek.

GREY'S ANATOMY 16. VE 17. SEZON DETAYLARI

15. sezonunu geride bırakıp araya giren dizi yeni sezon bölümleriyle 2019 sonbaharında ekranlara geri dönecek. 17. sezonun son olup olmayacağı ise şimdilik belirsiz.

Başroldeki Ellen Pompeo ile birlikte ana oyuncu kadrosundaki diğer isimler yeni sezonlarda boy göstermeye devam edecekler.

19-05/20/greys-anatomy-16-sezon-17-sezon-onayi.jpg

REKORTMEN HASTANE DİZİSİ: GREY'S ANATOMY

Televizyon sektörünün üretken ismi Shonda Rhimes'ın arkasında olduğu Grey's Anatomy bu sezon ekranlara gelerek NBC'nin ER dizisini geride bırakıp en fazla bölüme sahip hastane dizisi unvanını ele geçirmişti. Artık iki sezon daha devam edeceği kesinleşen Grey's Anatomy'nin rekorunun uzun yıllar boyunca geçilmesi çok zor görünüyor.

"GREY'S ANATOMY" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Cerrahi asistanlar ile onların başındaki doktorların profesyonel ve özel hayatlarını yansıtan; hikayesiyle ölümle hayatı, mutlulukla acıyı harmanlayıp gerçek yaşam ve insan kesitlerini gözler önüne sermeye devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Pompeo'ya (Meredith Grey), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Jesse Williams (Jackson Avery), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kelly McCreary (Maggie Pierce) ve Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca) gibi isimler eşlik ediyor.

19-05/20/greys-anatomy-izle.jpg

Rhimes, Betsy Beers ve Krista Vernoff ile birlikte Mark Gordon, Zoanne Clack, Debbie Allen, Fred Einesman, Andy Reaser ve Meg Marinisare projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"Grey's Anatomy" 15. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin