Station 19 dizisinin 3. sezonu olacak mı? ABC kararını verdi!

Cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin maceralarına tanıklık ettiğimiz Station 19 dizisinin geleceği belli oldu. Dizi, 2019-20 yayın sezonunda ekranlarda olmaya devam edecek.

Grey's Anatomy yaratıcısı Shonda Rhimes'ın Shondaland yapım şirketinden çıkan, Grey's Anatomy yürütücü yapımcısı/ortak showrunner'ı Stacy McKee'nin senaryosunu kaleme aldığı "Station 19" yayıncı kanal ABC'den 3. sezon onayını aldı.

STATION 19 YENİ DİZİ SORUMLUSU İLE 3. SEZON ONAYINI ALDI!

Yapılan duyuruda yeni sezon için kamera arkasında bir değişim yaşandığı da belirtildi. Buna göre ilk iki sezonda yürütücü yapımcı/showrunner görevini üstlenen Stacy McKee'nin koltuğunu Krista Vernoff devraldı. Vernoff aynı zamanda 2017 yılında ekibine dahil olduğu bir başka Shondaland yapımı Grey's Anatomy'de yürütücü yapımcı/showrunner pozisyonunda görev yapıyor.

19-05/21/krista-vernoff.jpg

Geride kalan sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.6 reyting oranı ve 7.43 milyon izleyici ortalaması elde eden Station 19 böylelikle kanalın diğer Shondaland yapımlarından Grey's Anatomy ve How to Get Away with Murder gibi yeni sezon onayını cebine koymuş oldu. Yapım şirketinin kanaldaki bir diğer dizisi olan hukuk draması For the People ise ikinci sezonunun ardından iptal edilmişti.

"STATION 19" KONUSU VE KADROSU

Grey's Anatomy'nin spinoff'u olan Station 19'un hikayesi bir grup kahraman itfaiyeciye odaklanıyor. Dizide, Washington eyaletinin en büyük şehri Seattle'daki itfaiye istasyonunda en üst yetkilisinden en yeni çalışanına kadar hem görev zamanlarında hem de mesai dışında hayatlarını tehlikeye atan cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin aksiyon ve adrenalin dolu serüvenine tanıklık ediyoruz.

19-05/21/station-19-tv-serisi.jpg

Jaina Lee Ortiz, Jason George, Boris Kodjoe, Grey Damon, Barrett Doss, Alberto Frezza, Jay Hayden, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre ve Miguel Sandoval dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

Station 19'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Vernoff, Shondaland'tan Shonda Rhimes ve Betsy Beers ile yayın yönetmeni Paris Barclay'dan oluşuyor.

"Station 19" 2. sezon finali:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin