Gülcemal'in Deva'sı kimdir? Melis Sezen kimdir? Kaç Yaşında?

Fox'un perşembe akşamı 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Gülcemal, güçlü kadro ve senaryosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Peki Gülcemal dizisinin Deva'sı kimdir? Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak? Gülcemal dizisinin konusu ne? Gülcemal dizisinin oyunu kadrosunda kimler var? Gülcemal nerede çekiliyor? Murat Ünalmış kimdir? Melis Sezen kimdir? Ayda Aksel kimdir? Edip Tepeli kimdir? Gülcemal tanıtımı izle!

Volkan Usta
05 Nisan 2023 - 15:44
Kültür Sanat

Fox'un, MF Yapım imzalı Gülcemal  dizisi ekran serüvenine başlıyor. Perşembe ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Gülcemal dizisinin Deva'sı kimdir? Melis Sezen kimdir? İşte detaylar!

23-04/04/gulcemal-act-image-1a7bcff6-805d-4fb2-a9c5-1faf399ea90d.jpg

Deva Nakkakşoğlu (Melis Sezen): Deva adı gibi dertlere çare, yanında durduğuna derman olan güzeller güzeli bir kız. Yüzünde gençliğin tazeliği var. Gözleri insanın içine işleyecek türden. Okumasını bilene, içini görene bambaşka bir dünya… Göreni bir daha döndürüp baktıracak kadar güzel ve ışıklı bir kızdı. Naif görüntüsünün altında güçlü ve sert bir kadın vardı. O öyle masal prensesi naifliğinde bir kız değildi. İstedikleri konusunda kaya gibi sert, inatçı, yüreği her daim dalgalı bir kız. Korkusuz. Ne karanlıktan korkar, ne ıssızlıktan. Bileğine güvenen bir kızdı Deva. Babasının kızıydı. Tıpkı Pehlivan Mustafa gibi gözü kara, gözünün gördüğü hiçbir şeyden korkmayan, kolay kolay pes etmeyen savaşçı ve inatçı biriydi.

Melis Sezen kimdir, kaç yaşında? - Magazin haberleri – Sözcü

İLGİLİ İÇERİK

MELİS SEZEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile hafızalara kazınan Melis Sezen, 1997 İstanbul doğumludur. Oyunculuk kariyerine küçük yaşta tiyatro ve drama ile başlayan genç oyuncu aynı zamanda Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğrencisidir. Melis Sezen dizi kariyerine 2016 yılında canlandırdığı Asya karakteri ile Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile başlamış, 2018 yılında ise Şampiyon Bold Pilot ’daki Esra karakteri ile film kariyerine adım atmıştır.

Gülcemal her perşembe saat 20.00'de FOX'ta... 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin