Güldür Güldür 10. sezonuyla cumartesi başlıyor!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ onuncu sezon ilk bölümüyle Cumartesi akşamı Show TV’de ekrana gelecek. Güldür Güldür yeni sezon oyuncuları kimler? Güldür Güldür'e veda eden oyuncular kimler?

10 yıldır seyircinin favorisi olan Güldür Güldür programı yıllardır sürdürdüğü başarıyla tiyatro sahnesi ile seyirciler arasında adeta ‘komedi elçisi’ haline geldi.

Yediden yetmişe uzanan geniş ve sadık bir izleyici kitlesine sahip ‘Güldür Güldür Show’ tüm Türkiye’de sahnelediği gösterilerle de halkın neşesi olmayı başardı. Günceli her zaman yakından takip eden program jenerasyonlar arası espri anlayışını kendi mizahıyla birleştirerek herkesin yüzünü güldüren bir marka haline geldi. On yıl önce başlayan serüven nesilden nesile izlenmeye devam ederek ‘komedi kültürü’nün aktarılmasına da yardımcı oldu.

BKM Tiyatro Sahnesi’nde canlı olarak seyircisiyle buluşan ‘Güldür Güldür Show’ sahne tozunu ekrana taşımaya devam ediyor. Her sezon olduğu gibi onuncu yılda da canlandırma ve tiplemeleriyle izleyicilerin beğenisini toplayacak program skeçleriyle gündemin nabzını tutmaya da devam edecek.22-10/18/guldur-guldur-show-7.jpg

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter performanslarıyla çok konuşulacak.22-10/18/guldur-guldur-show-1.jpg

Murat Dalkılıç’ın da konuk olduğu ‘Güldür Güldür Show’ onuncu sezon ilk bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin