Güldür Güldür ekibine ünlü tiyatrocu Berkay Tulumbacı katılıyor!

Yıllarca sahnelediği oyunlarla tiyatroseverlerin yakından tanıyıp hayran olduğu Berkay Tulumbacı, Güldür Güldür'e katılıyor. İşte detaylar!

Merve Mutlu
14 Ocak 2019 - 17:11
Magazin

Devlet Tiyatroları’nın sahneye koyduğu “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” adlı tek kişilik oyunla 6 yıl boyunca seyirci karşısına çıkan Berkay Tulumbacı, rol aldığı “Kara Ekmek”, “Ateş Böceği” ve “Kocaman Ailem” dizilerinin ardından şimdi de Güldür Güldür programına dahil oluyor. 

1991 doğumlu genç yetenek, 500’ü aşkın temsilin ardından “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” oyununu noktaladı. Şimdilerde, Ali Sunal'ın yönettiği Show ekranlarının vazgeçilmez eğlence programı Güldür Güldür programında Ozan karakterini canlandırarak izleyenleri güldürmeye hazırlanıyor. 

19-01/14/berkay-tulumbaci.png

Güldür Güldür”de ‘Ozan’ rolünü üstlenen Berkay Tulumbacı, ekiple birlikte çekimlere başladı. Oyuncu, bu sezonda birçok yeni oyuncunun da dahil olduğu “Güldür Güldür”ün sezona başlayacağı günü iple çekiyor. “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı oyunumla Türkiye’nin dört bir yanını dolaştım. Şimdi içinde yine tiyatronun olduğu bir projeyle seyircilerin evlerine konuk olacağım ve bu nedenle çok mutluyum. Çekimlere başladık. Ekipteki oyunculardan bazılarıyla önceden tanışıyorduk zaten. Şimdi onlarla aynı sahneyi paylaşmak benim için büyük keyif. Programın ocak ayında yayına girmesi planlanıyor, ben de heyecanla o günü bekliyorum. Umarım seyirci de benim kadar sever Ozan’ı.” diyen Berkay Tulumbacı'yı, ekranlarda uzun süre keyifle izleyecek gibiyiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin