Sıfır Bir 5. sezon fragmanı yayınlandı! Sevilen dizi 23 Ocak'ta başlıyor!

Sevilen internet dizisi Sıfır Bir 5. sezon fragmanı izleyici karşısına çıktı! Merakla beklenen Sıfır Bir yeni sezon heyecanına sayılı gün kaldı!

Nurşah
14 Ocak 2019 - 17:21
Yeni Bölüm

Bir fenomen haline gelen Sıfır Bir 5. sezon fragmanı yayınlandı! İnternet ortamının çok konuşulan dizisinin yeni sezonunu başlamasına sayılı gün kaldı! İşte detaylar...

Sıfır Bir 5. sezon fragmanı yayınlandı!

Sıfır Bir dizisi geçtiğimiz Ağustos ayında 4. sezon finali ile izleyici karşısına çıkmıştı. Sevilen internet dizisinin başarılı iki karakteri Cihangir ve Özgür'ün ölmesi ise geçtiğimiz sezona damga vuran olaylar arasında yer alıyordu. Cihangir Ceyhan ve Özgür Meriç'in diziden ayrılmasının ardından gözler şimdi Savaş'a çevrildi. İki yoldaşını birden kaybeden ve uyuşturucu ticaretine karşı giriştiği mücadelede tek başına kalan Savaş'ı şimdi neler bekliyor?

Sıfır Bir uzunca bir süredir merak ve heyecanla beklenen 5. sezonu ile 23 Ocak Çarşamba akşamı izleyici karşısında olacak! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin