Küçük bir kız tüm insanlığı kurtarabilir mi? The Passage dizisi bu akşam başlıyor!

Fox'un virüs salgını temalı yeni dizisi "The Passage" ekran serüvenine başlıyor. The Passage nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Justin Cronin'in çok satan epik üçlemesinin ismini taşıyan taşıyan; ters giden bir deneyin ardından vampire benzeyen yaratıkların insanlığın sonunu getirebilecek virüsü dünyaya yaymaya başlamalarını konu edinen yeni dizi "Passage" 14 Ocak'ta Fox ekranlarında ekran serüvenine başlıyor.

"THE PASSAGE" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Cronin'in eserinden Liz Heldens (Friday Night Lights) tarafından ekrana uyarlanan The Passage'ın hikayesi; gizli bir devlet tesisinde yürütülen, insanların yaşlanmasını yavaşlatacak, sonucunda ya tüm hastalıkları tedavi edebilecek ya da insan ırkının çökmesine neden olabilecek "Noah" ismindeki bilimsel bir projenin yürütülmesi esnasında gerçekleşen terslikler sonrasında yaşananlar konu ediliyor.

19-01/14/the-passage-dizisi.jpg

İşlerin beklendiği gitmemesi sonrasında son derece güçlü ve vampire benzeyen yaratıklar yoğun bir açlık duygusuyla insanlığın sonunu getirebilecek virüsün dünyaya yayılmasına yol açmaya başlarlar.

Hikayenin merkezinde bilimsel deney için seçilen deneklerden biri olan 10 yaşındaki Amy Bellafonte (Saniyaa Sidney) ile onu korumaya çalışan vekil babası federal ajan Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) yer alıyor.

Amy'nin hayatı önemlidir çünkü kurtuluşa giden yoldaki anahtar kişidir...

THE PASSAGE OYUNCU KADROSU

Vincent Piazza (Clark Richards), Brianne Howey (Shauna Babcock), Jamie McShane (Dr. Tim Fanning), Caroline Chikezie (Dr. Major Nichole Sykes), McKinley Belcher III (Anthony Carter) ve Emmanuelle Chriqui (Dr. Lila Kyle) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

19-01/14/the-passage-poster.jpg

20th Century Fox TV, 6th & Idaho ve Scott Free ortak yapımcılığında hazırlanan The Passage'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Heldens, Matt Reeves, Ridley Scott, David W. Zucker, Adam Kassan ve Jason Ensler gibi isimler yer alıyor.

19-01/14/the-passage-foto-1547471308.jpg

Cronin yaz döneminde gerçekleştirilen Comic-Con 2018 panelinde romanının ekran uyarlamasının gerçekleşmesi konusunda konuşurken "Bu malzemenin bir gün televizyon dizisi olacağı fikrini arka planda tutarak yaklaşık 10 yıl geçirdim. Fevkalade, şaşırtıcı ve son derece havalı" ifadelerini kullanmıştı.

"The Passage" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin