Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusu Aylin Kontente yeniden anne oldu!

Yönetmenliğini Ali Sunal'ın yaptığı ve televizyonda kahkaha tufanı estiren Güldür Güldür programının başarılı oyuncularından Aylin Kontente yeniden anne oldu. Bu heyecanını da sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Aralık 2018 - 09:13
Magazin

Yönetmenliğini Ali Sunal'ın yaptığı ve televizyonda kahkaha tufanı estiren Güldür Güldür programının başarılı oyuncularından Aylin Kontente yeniden anne oldu. 

18-12/12/aylin-kontente-1544596339.png

Altı yıl önce, kendisi gibi oyuncu olan ve Güldür Güldür'ün sevilen karakterleri arasında yer alan Alper Kul ile 2012 yılında dünya evine giren Aylin Kontente, 2013 yılında ilk çocuklarını kucağına almıştı. 

18-12/12/aylin-bebegi-1544596374.png

Oyuncu Alper Kul, "Benim memleketim ailem" diyerek oğullarına da "Memleketimin bir parçası olan ismi koydum" demiş, oğullarının ismi Arel'i şöyle açıklamıştı: "Arel temiz, dürüst insan demek. Kendi yolunda ilerlerken her türe saygı duyacak, hoşgörülü, vicdanlı, temiz kalpli, dürüst bir insan evladı yetiştirmek istiyoruz. Bu toplumun temiz ve dürüst insanlara ihtiyacı var. Kendi küçük memleketimizdeki hedefimiz bu. Kimseye akıl vermek istemem ama herkes kendi küçük memleketindeki duruma bir baksa keşke..."

İkinci kez anne-baba olma heyecanını yaşayan çiftin bebekleri dün dünyaya geldi. Oyuncu Alper Kul, Instagram hesabından ikinci bebeklerinin fotoğrafını paylaştı ve altına da, ”Oğlumuzu sağlıkla kucağımıza aldık. Aylin’in de sağlığı, morali çok iyi. İyiyiz yani. Çok şükür” yazdı. 

18-12/12/alper-kul.jpg

Oyuncu Alper Kul, eşi Aylin Kontente'nin doğuma girmesinden biraz öncesinde ameliyat giysileriyle çekildiği bu fotoğrafı da "Birazdan..." notuyla paylaşarak heyecanını göstermişti.

18-12/12/alper-kul-kimd.jpg

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin