Ufak Tefek Cinayetler'in final bölümünde neler oldu?

Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, geçtiğimiz akşam yayınlanan 45. bölümüyle muhteşem bir final yaptı. Bütün sırların çözüldüğü finalde bakın neler oldu..

Merve Mutlu
12 Aralık 2018 - 09:09
Magazin

45 bölümdür Star Tv ekranlarında yer alan, başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen'in yer aldığı, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ, Osman Sonant gibi başarılı isimlerin de dahil olduğu sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler muhteşem bir finalle ekranlara veda etti.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan final bölümü düğünlere, kavuşmalara yeni cinayetlere ve sır perdelerinin çözülmelerine sahne oldu. Sarmaşık'taki bütün gizemlerin çözüldüğü final bölümü, izleyicilerden tam not aldı.

18-12/12/merve-aksak.png

Serhan Aksak'ın, sevgilisi Oya'nın iknasıyla kızı Mila'nın velayetini Merve'ye vererek, kızından ayırmama kararının ardından başlayan yeni bölümde, Merve bir yandan kızını kaybetmeme mutluluğu yaşarken diğer yandan da Serhan'ın kendisine acımasından kaynaklanan gurur kırılmasının acısını, Kerim Adil Sağlam'dan çıkardı. 

Merve ve Serhan'ın boşanmalarının ardından aralarında hiçbir engel kalmadığı düşünülen Merve ve Kerim çifti, Merve'nin "Ben istemiyorum ki seni." sözleriyle sona ermişti. Dizinin yeni kötü karakteri Şebnem Aksak da kendisine yeni hedef olarak Kerim'i seçmiş, Kerim de Merve'ye inat olması için Şebnem Aksak'ı yemeğe davet etmişti. 

18-12/12/taytay.png

O sırada Taylan, Pelin'in kendisini aldattığından şüphelenerek, bekarlığa veda partisi düzenleyen Emre ile dertleşmeye başladı. Karısına aşık olduğunu ve geçmişlerini bilmediği Emre ile sohbet ederken Kerim'in gelmesi Taylan'ı şaşırttı. Emre, yakalanacağını hissederek Kerim'i, Taylan'a karşı doldurmaya ve eski defterleri açmaya başladı. Kerim, spor hayatını bitiren kazanın aslında kaza olmadığını, Taylan'ın planı olduğunu duyunca Taylan'ı denize attı ama bu yalnızca ilk adımdı.

18-12/12/ebnem-aksak.png

O sırada Şebnem Aksak da kendisine yeni hedef olarak belirlediği ve kendisiyle Merve'yi kıskandırmak için yemek yiyen Kerim Adil Sağlam'ı elde etmek için elinden geleni yapıyordu. Birlikte yedikleri yemeğin ardından kendisini Kerim'in evine davet ettiren Şebnem Aksak, Merve'nin son dakikada kurduğu planla amacına ulaşamadan geceyi bitirdi.

18-12/12/merve-kerim-m.png

Kerim'i sevdiğini nihayet kabullenen Merve, kurduğu planı anlayarak kendisine koşan Kerim'i evine ve hayatına kabul etti. 

18-12/12/sarmasik.png

O sırada herkese aynı anda gelen mahkeme celplerine göre artık soruşturmada şüpheli durumunda değillerdi. Herkes derin bir nefes alarak Burcu ve Emre'nin düğünü için hazırlıklara başladılar.

18-12/12/mer-ker.png

Merve ve Kerim artık birliktelerdi ve dünya yeniden dönmeye başlamıştı. 

18-12/12/arzu-mehmet.png

Hâlâ eşi Arzu'nun kaybının acısını yaşayan Mehmet, yeni bir karavan alarak çocuklarıyla birlikte yepyeni anılar yazmak için yollara çıkar. Sarmaşık artık onun için kötü anılar barındıran bir yerden fazlası değildir. 

18-12/12/oyser.png

Serhan, Merve'yle resmi olarak boşanmalarının, velayet savaşlarının ve cinayet soruşturmasını atlatmış olmanın üzerine, Oya'ya nihayet evlenme teklifi ederek yüzüğü taktı. 

18-12/12/oya-tokscz.png

Arada zaman geçişleri yaşanan dizide, 2019 yılına geldiğimizde, bir mahkemede konuşan Oya Toksöz, birini öldürdüğünü itiraf etti. Ancak kimi öldürdüğü bilinmiyordu. Tanıklar dinleniyor, Oya itiraf ediyordu. Ama ölen kimdi?

18-12/12/burcu-sonay.png

Burcu Sonay, o sırada düğün hazırlıkları içerisindeydi. Şüphelisi olduğu soruşturmanın kapanmasının ardından nihayet istediği oluyor, Emre ile evleniyordu. Emre'nin son dakikada vazgeçmesinden korkan Burcu oldukça gergindi. Emre ise düğün günü hâlâ kararsızdı ve kendisini Pelin'in artık olmayacağına ikna etmeye çalışıyordu. 

18-12/12/burcu-emre.png

Ancak düğün gününde Taylan, Pelin'in kendisini aldattığını düşünerek Emre'ye saldırdı. Emre, bu saldırı karşısında "Pelin'i ben istedim ama o seni tercih etti." diyerek durumu itiraf etti. O sırada içeri giren Burcu da Taylan'a saldırarak Emre'yi korudu. Bu hareketiyle Emre'yi şaşırtan Burcu, evlenmek için her şeyi yapacaktı. 

Kerim de yıllar önceki hain planı yüzünden Taylan'a saldırdı. İntikam peşinde koşan Kerim, Taylan'a yılların hesabını sordu. Seslerini duyan Pelin de Taylan'ın yanına gelerek her şeyi itiraf ederek özür diledi. 

Arzu'nun katili nihayet bulundu!

18-12/12/arzuya-carpan.png

Kamera görüntülerinden Arzu'ya çarpan aracı bulan ve o araçtaki bayrağın satıldığı yerden kimin satın aldığını öğrenen polis ekipleri, savcıyı ikna ederek tutuklama emri çıkardılar. Polis ekipleri tutuklama yapmak için yola çıkarken, Arzu'nun katilini hâlâ açıklamamışlardı. 

18-12/12/eben-aksak.png

O sırada, her şeyi kaybeden ve hiçbir şeye sahip olamayan Şebnem Aksak, kaybetmiş olmanın acısıyla sarhoş bir şekilde Oya ve Serhan'ın evine gitti. Oya'nın çocuğu Deniz'i almak isteyen Şebnem, Deniz'in bakıcısı Oya'ya haber verirken onu bayılttı. Kontrolü tamamen kaybeden Şebnem, Oya'nın eve gelip kendisine engel olmaya çalışmasıyla daha da öfkelendi. 

18-12/12/oya-sebnem-kavgaso.png

Oya, Deniz'i kaybetme korkusu yaşarken; Şebnem de kaybetmesi öfkesiyle saldırıyordu. Evin içinde uzun bir süre kavga eden ikili büyük bir mücadele verdiler. Şebnem en sonunda Oya'nın boynuna geçirdiği iple onu boğmaya başlarken Oya'nın hayatı gözlerinin önünden geçti. 

18-12/12/oya-olme.png

Oya'nın ani hareketiyle kafasını sehpaya vurarak kanlar içinde kalan Şebnem, orada hayatını kaybederken Oya olayın şokuyla ne yapacağını bilemedi. Bir süre şokun etkisinde kalan Oya, polisleri arayarak suçunu itiraf etti.

O sırada polis ekipleri Burcu ve Emre'nin düğününe gelmişlerdi. Burcu büyük bir mutlulukla Evet! derken, Emre'nin hâlâ kararsız olması gerginlik yaşatırken, polisler içeri girdiler. 

18-12/12/polis-elip.png

18-12/12/emre-brci.png

Polis ekipleri henüz Sarmaşık'taki düğündeyken, Oya Toksöz'ün de işlediği cinayeti itiraf ederek teslim olmak istediği haberini aldılar. Oya Toksöz'ü de teslim alan polisler, Sarmaşık'taki katilleri teker teker topluyordu.

18-12/12/gokce-bah.png18-12/12/gokceee.png

Oya çıkarıldığı mahkemede, flashbacklerde de görülen cinayet itirafında bulundu. Oya, mahkemeye çıkarılana kadar hapiste kalırken, işlediği suç, nefsi müdafaa olarak sayılarak beraatine karar verildi.

18-12/12/merve-ve-kerim.png

Merve ve Kerim Adil Sağlam artık beraberlerdi. Oya'yla da arası iyi olan Merve'nin Oya ile olan sevgi dolu telefon görüşmesi izleyenleri şaşırttı. Kızı Mila'yı Oya ve Serhan'a emanet eden Merve, Kerim'le huzurluydu. Mila ise Oya'yı çok seviyordu. 

18-12/12/oya-ve-serhan.png

Oya ve Serhan nihayet kavuştular. Serhan'ın kızı Mila, çocukları Deniz ve birbirlerine olan aşkları ile artık düğün için hazırlardı. Merve ile de sorunları kalmayan çift, huzurluydu. 

18-12/12/pelin-taylan.png

Pelin ve Taylan bütün problemlerini halletmişlerdi. Sarmaşık'taki olaylar yaşanmadan önceki mutlu günlerine geri döndüler.

18-12/12/burcu-ve-emre.png

Emre, Burcu'nun kendisini korumak için Arzu'yu öldürmüş olmasından etkilerek Burcu'ya aşık oldu. Yarım kalan düğünlerinin ardından kendisini hapishanede ziyaret eden Emre'ye her geçen gün daha da aşık oldu. 

18-12/12/mehmettt.png

Eşi Arzu'nun özlemini çeken Mehmet, karavanıyla ve çocuklarıyla çıktığı yolda doğayla huzur buldu. 

Ve beklenen an! Oya ve Serhan evleniyor!

18-12/12/oya-ve-serhannn.png

Ve nihayet beklenen an geldi. Birçok engelle ve sorunla karşılaşan Oya Toksöz ve Serhan Aksak, nihayet evlendiler. Yaklaşık 70 kişinin katıldığı bir Sarmaşık düğünüyle evlenen ikilinin düğününe Sarmaşık'taki herkes katıldı. Hatta Merve'nin de düğüne katılması ve Oya ile Serhan'ın düğünü için yemek organizasyonu ayarlaması izleyenleri şaşkınlık içinde bıraktı. 

18-12/12/merve-aksak-l.png

Çünkü artık o da mutlu bir kadındı...

18-12/12/final.png

Dizi, Ufak Tefek Cinayetler final bölümünde, kamera arkası görüntüleriyle oyuncuların veda sahneleriyle sona erdi. Görüntülerde kamera arkasında çalışan ekip de vardı. 

18-12/12/fnl.png

 

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin