Gülse Birsel dönüşü hakkındaki haberleri doğruladı!

Ülkemizin en başarılı kadın komedyenlerinden Gülse Birsel, TV ekranlarına dönüyor!

Berfu Özlen
28 Haziran 2017 - 17:35
Gündem

İmza attığı her proje ile fenomen olan Gülse Birsel, başarılarına bir yenisini daha eklemeye geliyor. 

Haberler doğruymuş!

Geçtiğimiz haftalarda Mesut Yar, Posta Gazetesinde'ki köşesinde, başarılı senarist ve oyuncu Birsel'in dönüşünün sinyallerini vermişti. Yayınlanacağı kanala dek tahminlerde bulunan Yar, Birsel'in kendisi tarafından doğrulandı.

İLGİLİ İÇERİK

Engin Günaydın'ın da yer alacağı iddia edilen proje, Birsel'in kendisi tarafından doğruladı. Yeni bir sit-com müjdesi veren Birsel, haberi hayranlarıyla kişisel Instagram hesabından paylaştı.

İşte o paylaşım!

"Herkese Avrupa Yakası'ndan bir bayram sahnesi karesiyle iyi bayramlar.

Bu vesileyle sürekli sorulan sorulara cevaplar, maksat bayramınız merak içinde geçmesin: Bu yaz bir sinema filmi çekiyoruz, bugün çıkan haberlerde yazdığı gibi, evet Engin Günaydın oynayacak. Diğer gelişmeler ve oyuncular için buradan netleştikçe bilgi veririm. Ama çok şahane bir ekip gibi görünüyor!

Bir de yepyeni sitcom hazırlıyoruz, o ayrı. Ama yine çoğunu tanıdığınız, nefis bir oyuncu ekibi. Zaten birkaç haber çıktı şimdiden. Sitcom'un yayını kış aylarında.
Bayram ziyaretlerinizin keyfini çıkarın, şekeri, hamur işini abartmayın. Sevgiler."

Gülse Birsel kimdir?

11 Mart 1971 doğumlu Birsel, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. New York Colombia Üniversitesinde sinema masterı yapan Birsel, dergilerde çalıştı. 1999 senesinde eşi Murat Birsel ile hayatını birleştirdi. 2001 senesinde köşe yazarlığına başladıktan bir sene sonra ATV'de yayınlanan komedi programı G.A.G'ın yazarlığını ve sunuculuğunu yaptı. 2003 ve 2004 senesinde iki adet kitap yayınlayan Birsel, 2004 senesinde efsanevi dizisi Avrupa Yakası'nı yazdı ve başrolünde oynadı. 2005 yılına geldiğimizde ilk sinema filmi olan Hırsız Var!'da rol aldı. 2008'de Olimpiyat meşalesini taşıyan isimlerden biri olan Birsel,  2009 senesinde Yedi Kocalı Hürmüz isimli filmde rol aldı. Gülse Birsel, 2012 senesinde Yalan Dünya isimli komedi dizisini yazdı ve başrolünde oynadı. Yalan Dünya Altın Kelebek Ödül Töreninde, en iyi senaryo ödülünü kazandı. 



Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin