Deli Gönül dizisine sayılı günler kaldı

FOX TV'nin yeni dizisi Deli Gönül için geri sayım başladı.

Berfu Özlen
29 Haziran 2017 - 10:50
Gündem

FOX TV'nin yaz dönemi dizisi Deli Gönül,ekranlara gelmek için gün sayıyor. 

Antakya'dan İstanbul'a

Başrollerinde Tuvana Türkey ve Murat Ünalmış'ın olduğu yeni dizi Deli Gönül, 4 Temmuz Salı akşamı ekranlara gelecek. Antakya'da başlayıp, İstanbul'da devam eden bir aşk masalını anlatacak olan dizi çok iddialı.

İddalı kadro

Yönetmenliğini Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen'in yapacağı, 25 Film'in yapımcılığını üstleneceği dizinin senaristi Rahşan Çiğdem İnan. Dizinin kadrosunda, Türkey ve Ünalmış'ın yanı sıra Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Mine Tüfekçioğlu, Barış Yalçın, Zuhal Yalçın, Yılmaz Şerif, Hayal Ada Topakkaya gibi birçok tecrübeli ve genç oyuncu var.

"Çok inandığım bir proje"

Dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış, proje ile alakalı, "Bir dizinin olmazsa olmazlarından biri ekip olabilmek ve sette uyumla çalışmaktır. Çünkü izleyici o enerjiyi her zaman hisseder. Ne mutlu ki sete çıktığımız ilk günden beri ekip olarak çok güzel bir uyum yakaladık. Büyük bir heyecan ve keyifle çalışıyoruz. Umarım bu güzel enerjimiz izleyiciye de yansır. Çok inandığım bir projenin içinde olduğum için ve böyle güzel bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

17-06/29/fft16_mf9393827.Jpeg

Ünalmış'ın rol arkadaşı Tuvana Türkay ise, dizi ile ilgili görüşlerini, "Böylesine bir seti çok özlemişim. Hatay bizi ilk günden bağrına bastı. Çok uzun bir aranın üstüne sonunda inandığım bir senaryo ve ekiple beraberim" diyerek belirtti.

Öğrencilerine eğitimi ve edebiyatı sevdirmek için çabalayan bir öğretmeni konu alacak olan dizi, FOX TV ekranlarında 4 Temmuz Salı akşamı başlıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin