Kıvanç Tatlıtuğ projelerinin sorunu ne?

Uçankuş yazarı İbrahim Karakuş, yazısında Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projelerinin neden tutmadığını irdeledi.

Berfu Özlen
29 Haziran 2017 - 11:45
Gündem

Uçankuş.com yazarı İbrahim Karakuş, sitedeki yazısında, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Gümüş, Cesur ve Güzel gibi birçok başarılı ve unutulmaz yapımda başrol oynadıktan sonra, yeni projelerinde neden başarısız sayılacak reytingler getirdiğini inceledi. 

Reklamlar Kıvanç'ı ele geçirdi

Karakuş'a göre, Tatlıtuğ'un başarısızlığının sebebi, biraz fazla ekranda olması. Karakuş yazısında, "Banka reklamları, kot reklamı, şampuan reklamı o kadar çok yapıştı ki Tatlıtuğ’un üstüne, ne bakışları samimi geliyor bana, ne de mimikleri artık doğal, reklamlar resmen Kıvanç’ı ele geçirdi diyebilirim…" diyor ve ekliyor; "Alıcı bulmak için daha seksi, daha arzulu kişileri tercih eden ajanslar arz-talep döngüsünde Kıvanç Tatlıtuğ’u resmen harcıyor".

Doğallık kayboldu

Karakuş'a göre, Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura dizisinden bu yanan istediği başarıyı elde edemiyor. Karakuş, Tatlıtuğ'un Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizilerindeki oyunculuğunu daha çok beğenirken, o samimiyeti kaybettiğini iddia ediyor. Ona göre, o dönem Tatlıtuğ'un oyunculuğu "rol gibi durmuyordu üstünde".

Her şey para mı?

Karakuş, yazsını şöyle tamamlıyor; 

"Şimdi Kıvanç’ı izlerken reklam sloganı atıyor gibi geliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, reklamlardan kazandıkları ve oyunculukta kaybettikleri paralel işliyor.

Magazinel olmak bile bir oyuncunun üstleneceği role zarar verirken, iş reklama gelince durum çok farklılaşıyor. Özellikle banka reklamları bana göre çok tehlikeli bir alan…

Ama gelin görün ki çoğu oyuncu reklamlarda oynamak için oyunculuk yapıyor bu başka bir sektörel problem bana göre. Şu da bir gerçek diziden bir sezonda kazanılan para 2 dakika bile sürmeyen bir reklama eş kazanç sağlıyor.

Bakalım önümüzdeki sezonda Kıvanç’ı hangi reklamlarda izleyeceğiz."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin