Gülse Birsel geri dönüyor!

Mesut Yar'ın Posta'daki köşe yazısı, Gülse Birsel'in dönüşünü müjdeledi.

Berfu Özlen
06 Haziran 2017 - 10:15
Gündem

Posta Gazetesindeki Televizyon Hastası isimli köşesinde, Mesut Yar, Gülse Birsel'in ekranlara dönüşünü müjdeledi. Henüz kesin bir açıklama gelmeyen bu iddianın kesinleşmesi bekleniyor.

"Mizahın Kraliçesi"

Yar, yazısında, Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi iki efsaneden sonra kendini dinledirmeye alan Gülse Birsel'i "mizahın kraliçesi" olarak tanımlıyor ve geri dönüşünü müjdeliyor. Yar, "Kaleme almaya başladığı yeni sit-com dizisi için efsane isimlerle el sıkışan Gülse Birsel, belli ki çoktandır “kalite mizah içeren” dizi açlığına son verecek..." diyen Yar ekliyor, "Şimdilik ismi bilinmeyen, kanalı da neredeyse sır gibi saklanan işin yüksek ihtimalle Gülse Birsel’in son adresi Kanal D’de yayınlanacağını düşünüyorum. Yanılıyorsam birkaç güne ortaya çıkar zaten!"

Gülse Birsel kimdir?

11 Mart 1971 doğumlu Birsel, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. New York Colombia Üniversitesinde sinema masterı yapan Birsel, dergilerde çalıştı. 1999 senesinde eşi Murat Birsel ile hayatını birleştirdi. 2001 senesinde köşe yazarlığına başladıktan bir sene sonra ATV'de yayınlanan komedi programı G.A.G'ın yazarlığını ve sunuculuğunu yaptı. 2003 ve 2004 senesinde iki adet kitap yayınlayan Birsel, 2004 senesinde efsanevi dizisi Avrupa Yakası'nı yazdı ve başrolünde oynadı. 2005 yılına geldiğimizde ilk sinema filmi olan Hırsız Var!'da rol aldı. 2008'de Olimpiyat meşalesini taşıyan isimlerden biri olan Birsel,  2009 senesinde Yedi Kocalı Hürmüz isimli filmde rol aldı. Gülse Birsel, 2012 senesinde Yalan Dünya isimli komedi dizisini yazdı ve başrolünde oynadı. Yalan Dünya Altın Kelebek Ödül Töreninde, en iyi senaryo ödülünü kazandı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin